bugün yine oldu hızım 1 mbit ve buraya gelesiye kadar 1 dakikamı harcadım bu böyle olmaz ya çok düşürüyorlar hızı buna bi dur demek lazım resmen eziyet çekiyoruz bari hızı yarıya düşürseler.Bunun hakkında geniş çaplı bir eylem yapılcak mı veya yapıldı mı?
Sınırsız pakete geçerek buna dur diyebilirsin

(hız düşmesine

)
Zenginsen o 8mbit in birde sınırsızı var. O zaman hızın düşmüyor hiç. Yanı sınırsızın sınırsızı saçmalığa bak

Aybaşı olmamasına rağmen dün internet hızım 8 mbit'e yükseldi. Mutluyum

download fazla yapmıyorum ama 50 gb ı ister istemez geçiyor 2mbit felan olsa etkilemez ama bu çok fazla bazen siteye girmem 20-30 saniyeyi buluyor
50 gb kota diyor 2 günde bitiyor bende bir şey anlamadım bu sistemden
benim bildiğim sınırsızdada aynı şey uygulanıyor bende sınırsız kullanıyorum bitince 1 mb hızdan 100 kbye düşüyor
ama al açıklıyayım:
Adil kullanım uygulaması nedir?
Adil kullanım uygulaması, şebeke kaynaklarının tüm kullanıcıların aynı kalitede hizmet alabilmesine imkan sağlamak için devreye alınan bir uygulamadır.
Neden adil kullanım uygulanmaktadır?
Şebeke kaynaklarının en verimli şekilde kullanılmasına ve bu sayede abonelerin internet deneyimlerini en iyi şekilde yaşamalarına imkan tanımak için tasarlanmıştır. Adil kullanım uygulaması, tüm abonelerin interneti kullanmaları durumunda şebeke üzerindeki yoğunluğun dengelenmesi amacıyla uygulanmaktadır.