Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TTNet çöktü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(04-28-2012 12:19 AM)sukru* Yazılan: [ -> ]sadece ttnette sorun yok ama bir cok ülkede cöktü

Sorun sadece Türkiye'de ve TTNet'de olmuş.
(04-28-2012 12:23 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(04-28-2012 12:19 AM)sukru* Yazılan: [ -> ]sadece ttnette sorun yok ama bir cok ülkede cöktü

twitterda Italya, Polonya, Ispanya ve Ingiltere de sorun oldugu konusuyor ama tabi ne kadar dogru bilemem
(04-28-2012 12:23 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]

TTnet bugün türkiyenin en az %80 den fazlasını oluşturuyor.Diğer ISS'ler adsl altyapısını da TTnet üzerinden vermek zorunda yani başlık kısmen doğru.
Diğer internet firmalarının üyeleri o zaman atar yapıyor. O yüzden gerçek ne ise o olması lazım.
Evet benim bir ara internet çok sıkıntılıydı 1-2 hafta önce 1 ay kadar sürmüştü, tekrar olduğunu sandım, değilmiş Allah'tan
Yalnız su an savaş çıksa kimse bir biriyle iletişim kuramayacak.
Şahsen savaş çıkartsam ilk ttnet ve telefon firmalarının santrallerini patlatirim
Sonra sehrin elektriğini kesip Allah ne verdiyse yardır gitsin
benim internet uydunet, çökmedi ama bir yavaşlama söz konusuydu, youtube videoları geç yükleniyordu.
Smile adsl kullanıyorum. Aylardır 100-150 gb harcıyordum hız düşmüyordu, bu ay 61 gb olmuş hız düştü.. Modemden diye resetledim bende modemi, ben böyle ttnet'i Big Grin
Kablolar ve modemle boşa uğraştım demek Big Grin
sorun giderildi ...
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler