Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warumit1 was here
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Konuyla alakam yok, taraf tuttuğumda yok. Fakat forumda bir hesasaba ban atıldığında o kişi o cezayı çekmek zorundadır. Yoksa ne gereği var cezanın? Admin atsın banı üye yeni hesap açsın. Adaletin size uygulanmasına deli oluyorsunuz değil mi? Ama başka birşeyde adaletsizlik görseniz susmazsınız. Eğer senin adalet anlayışın buysa karışmıyorum daha Smile Yukarda Allah var şu warface yükleme ve üyelikle ilgili konuların için müteşekkirim fakat diğer konuların.. neyse iyi geceler.
Diğer Konularım ? Sana Zararımı Dokundu İçeriği Erotik felanmıydı ? veya Foruma Uygunsuz içerikmi koyduk
Admin Banla şu hesabıda gece gece dağıtmayayım ortamı
Dağıt be kim tutar seniARTİST
Post Kasma Çabaları vol. 21356585

Haydi işine
Hesabını banlamamda kararlı mısın ?
evet. warumit1 banlandı ya ondan bunuda banlayin. diyecek başka bişeyim yok. Ruvale online değil sen banla bari
İsteğin üzerine banlıyorum. Bir anlık öfken veya bilinçli olarak talep ettiğin isteği an itibari ile yerine getirip, geri dönüşü olmayan bir yola giriyorsun. Diğer hesabın açılır mı bilmiyorum henüz bakmadım. Ama bu hesabın kalıcı olarak kapatıyorum.
1 günlük ufak bir uzaklaştırma, sinirlerin yatışınca tekrar dön.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler