Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: köpek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
az önce eniştem bir köpek getirdi çoban köpeğine benziyor fakat pek anlamıyorum köpeklerden. sizce büyüyünce nasıl olur? resimdeki köpekten biraz daha açık renkte. köpek beslemek istiyorum sizce böyle bir köpek nasıl olabilir? Tongue
[Resim: 1135528864karstshepherd.jpg]
Büyüyünce bence baya irileşir. Ama köpeklerden anlamam Big Grin
Büyüyünce tipsizleşiyo bu tip köpekler bence bozulmayan cinsleri tercih et ; golden,fransız bulldog yada chow chow gibi Tongue
Sibirya kurdu al haci bu daha çok sokak köpeğine benziyor büyüyüncede şekilsiz tipsiz bi köpek olur Sibirya kurdum vardı benim evde besliyordum Klima bile almıştım bi ara sıcağa dayanmıyor ama yavaş yavaş hastalanmıştı köpek sonunda Memlekete yolladım Smile
(04-27-2012 07:03 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Büyüyünce tipsizleşiyo bu tip köpekler bence bozulmayan cinsleri tercih et ; golden,fransız bulldog yada chow chow gibi Tongue

En sevmediğim köpek türleri Big Grin Bence köpek dediğin iri yarı olacak, güçlü olacak, sadık olacak. Ben bahçemde Kangal kırması besliyorum gayet memnunum. Ama evde besleyeceksen Sinan'ın önerdiği tip köpekleri seç Wink
(04-27-2012 07:07 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Sibirya kurdu al haci bu daha çok sokak köpeğine benziyor büyüyüncede şekilsiz tipsiz bi köpek olur Sibirya kurdum vardı benim evde besliyordum Klima bile almıştım bi ara sıcağa dayanmıyor ama yavaş yavaş hastalanmıştı köpek sonunda Memlekete yolladım Smile

Hacı tüylerini tıraş etmeyi denedin mi benim kuzenim besliyor tıraş etmişte sorayım dedim?
(04-27-2012 07:07 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Sibirya kurdu al haci bu daha çok sokak köpeğine benziyor büyüyüncede şekilsiz tipsiz bi köpek olur Sibirya kurdum vardı benim evde besliyordum Klima bile almıştım bi ara sıcağa dayanmıyor ama yavaş yavaş hastalanmıştı köpek sonunda Memlekete yolladım Smile

Sibirya kurdunu oturduğun şehre göre besliceksinSmile. Antalyada bazen görüyorum sibirya kurtlarını balkona koymuşlar gitmişler. Hayvana yazık sıcakta bırakıyolar.m045.gif
Labrodor, Retreiver , imkanın varsa kesinlikle pitbull ama ev ortamında çocuklarla filan oynatıcaksan bi golden alabilirsin.
Not olarak alman kurdu filan alacaksan ilk 1 sene kulaklarına elleme kıkırdakları oluşması içinde her gün bir yada iki tane kabuklarıyla beraber yumurta içir.
kararsız kaldım... golden alacak sağlam yer bulamıyorum adana civarı yoksa golden beslemeyi çok istiyorum.
(04-27-2012 07:07 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ]
(04-27-2012 07:03 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Büyüyünce tipsizleşiyo bu tip köpekler bence bozulmayan cinsleri tercih et ; golden,fransız bulldog yada chow chow gibi Tongue

En sevmediğim köpek türleri Big Grin Bence köpek dediğin iri yarı olacak, güçlü olacak, sadık olacak. Ben bahçemde Kangal kırması besliyorum gayet memnunum. Ama evde besleyeceksen Sinan'ın önerdiği tip köpekleri seç Wink

La chow chow u alcan koynuna yatacan ondan güzel köpek mi var nesini sevmiyon Big Grin
Köpek süs eşyası değildir beyler. Tipine göre veya 1-2 kız tavlarım diye beseleyecekseniz hiç beslemeyin.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler