Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Klasörleri açarken bul hatası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bir sorunla karşılağtığım için farklı birşey yapmaya çalışırken çok farklı birşey yaptım Ss.gif Sırasıyla Bİlgisayarım Araçlar klasör seçenekleri dosya türlerinden sürücü dosyası ve kalsör dosyasının açma komuutunu sildim sanırım.Open yazdım olmadı.Sonra idareten araştırla açıyordum.Şimdide düzeltmek isterken explorer la açmaya çalışıyor.İnternet explorer 5 de açıyodu ama ie8 şuan hata veriyo.Warrock a giremiyorum masaüstüne kısayol u yok open komutunu hangi programa yazarsam yada ne yaparsam halledebilriim bilen varsa çok sevinirim.Bu tam olarak oyunla teknik yardım sayılmıyor sanırım kapatırsanız konuyu anlayışla karşılarım.Yanlış olarak açtıysam simdiden özür dilerim.

TaTy

Yok niye kapatalım konuyu , Smile Yardım etmek boynumuzun borcu.
1: Bilgisyarım>araçlar>klasör seçenekleri>genel>varsayılanı yükle
2: Bilgisyarım>araçlar>klasör seçenekleri>görünüm>varsayılanı yükle
3: Bilgisyarım>araçlar>klasör seçenekleri>görünüm>tüm klasörleri sıfırla

bunları bi uygula ve windowsu yeniden başlat.
İlk yapıp kapadım açtım, olmadı uygula tamam yapmayı unuttum sandım.İkincidede uygula tamamı da yaptım.Bu sorunu çözerdi sanırım da ben dün düzeltmeye çalışırken o yeni yaptığım find ı da varsayılan yaptım kendi varsayılanına dönceğini sanıp ama o varsıyalaını find olarak yapmaya niyetliymiş.Yani hatam yüzünden değişen bişey olmadı.Teşekkürler yinede hemen ilgilşendiğiniz için.

Oyuna girme yolu buldum sanırım.Ama bu sorun sürüyor yardım edersenişz sevinirim....
Referans Adresler