bir kere savaş uçağı alıp yapmıştım.çok zevkli gerçekten boyaması vs vs savaş gemileri ve arabalarda zevkli olur diye düşünüyorum şu aralar param ve vaktim olsa yine alıp yapıcamda şu sınavlar bitsin hele

(04-27-2012 06:12 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]bir kere savaş uçağı alıp yapmıştım.çok zevkli gerçekten boyaması vs vs savaş gemileri ve arabalarda zevkli olur diye düşünüyorum şu aralar param ve vaktim olsa yine alıp yapıcamda şu sınavlar bitsin hele 
kardeş zaten yapmak için belli bi sezon ayarlaman gerekiyo mesela okulunmu var okul başladığında bırak kendini planlarını ona göre ayarla sonra 15 tatil geldiğinde kısa bi dönem başla kafan dağılır sonra yaz tatili geldiğinde sürekli uğraş

boyamada eğer fırça kullandıysan çok stresli ama ben airbrush kullanıyorum bide yavaş yavaş tatil geliyoya bendeki maket ateşi yeniden başladı

Bi aralar uğraşmıştım modelcilikle, graffitiyle filan halen graffitiye devam ediyorum ama modelciliğe zaman ayıramıyorum
tek ilgilendiğim modeller victoria's secret modelleri
Küçükken gazetenin her pazar günü verdiği uçak, araba vs. maketlerini düzenli şekilde aksatmaksızın yapardım. Verseler yine yaparım

(04-27-2012 08:08 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Abi xbox sarmadı heralde 
uğraşmak hoşuma gidiyo ya

Ahşap mı plastik mi ayrıca pahalı bir hobi dir

malzemelerini her yerde de bulamazsın.
(04-28-2012 12:08 AM)zynpbm Yazılan: [ -> ]Ahşap mı plastik mi ayrıca pahalı bir hobi dir
malzemelerini her yerde de bulamazsın.
plastikle uğraşıyorum.doğru söylüyosun malzemeler kolay bulunmuyo hele yaşadığım memlekette hiç yok o yüzden internetten ne bulabilirsek şansımıza