Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tuhaf Bir Lag
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba, benim internetim 8 mbs TTnet. Modemin adı ise USB Robotics 9108. Wifi kapalı. Ara kabloyla oyuna giriyorum fakat bende tuhaf bir lag oluşuyor. Nedenini bilmiyorum. Lag pingimle alakalı değil. 16lık odalara girdiğimde herkes yeşil. En fazla 78 90 arası ping oluyor herkeste ama ben Tp oluyorum. Yani Tp olmak benim için hem dezavantaj hemde yararıma ama çok kötü bişey. Her el sonu modeme rest atmaktan sıkıldım bıktım. Bu arada ben "thyphonl" adlı chardayım. Biliyorum bir çok kişiniz bana oyunda küfür edip kızdınız ve bana hile programlarımı açtığımı söylediniz. Fakat oyuna girerken hiç bir interet sitesi bile açık değil. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Ne yapmalıyım ?
(04-27-2012 12:45 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]http://warrock-stats.com/index.php?site=...rlesswatch

Hesabının eski nicki bu ?

power hunter Smile
Ben bu charı satın aldım. İnanmıcaksın biliyorum ama sonradan fark ettim bende power olduğunu nc atılmıstı. Eski charımın adı biqbrave hala duruyor ama item almadım bunu kullanıyorum
Ben inanmadm GErsi Ne de rBilmem
Referans Adresler