Arkadaşlar. Siteye Girip Turkish League ye Oy Verirmisiniz
FİFA 13‘ te Türkiye Ligi Olmasını İstiyoruz
Bildiğiniz Üzere FİFA 12 de Türkiye ligi yoktu.
Haydi Ankete
http://www.fifplay.com/vote/?pollid=19
fifanın bildiğim kadarıyla her yıl türkiye ligini koyuyordu şimdi ne gadalar tutmuşta ankete açmış

(04-27-2012 08:46 AM)warumit1 Yazılan: [ -> ]FİFA 12 de Koymadılar 
Türkiye futbol federasyonu tutar lige playoff koyarsa , telif haklarına ben karışmam sen hallet derse , üstüne eşşek yüküyle EA'den para isterse koymamalarına şaşmamalı...
(04-27-2012 08:46 AM)warumit1 Yazılan: [ -> ]FİFA 12 de Koymadılar 
fifayı senelerdir hiç oynamıyorum pek bilgim yok o yüzden

şu telif haklarını konami alsa ne güzel olur

(04-27-2012 08:37 AM)Raikko Yazılan: [ -> ]fifanın bildiğim kadarıyla her yıl türkiye ligini koyuyordu şimdi ne gadalar tutmuşta ankete açmış 
Ligde şike adının geçmesinin bir nedeni olabilirmi? Birde playoff saçmalığı var yani hersene kafalarına göre bişiler icat eden bir futbol federasyonu.
(04-27-2012 10:08 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ] (04-27-2012 08:37 AM)Raikko Yazılan: [ -> ]fifanın bildiğim kadarıyla her yıl türkiye ligini koyuyordu şimdi ne gadalar tutmuşta ankete açmış 
Ligde şike adının geçmesinin bir nedeni olabilirmi? Birde playoff saçmalığı var yani hersene kafalarına göre bişiler icat eden bir futbol federasyonu.
seneye kalkacakmış diyorlar
(04-27-2012 11:24 AM)Raikko Yazılan: [ -> ] (04-27-2012 10:08 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ] (04-27-2012 08:37 AM)Raikko Yazılan: [ -> ]fifanın bildiğim kadarıyla her yıl türkiye ligini koyuyordu şimdi ne gadalar tutmuşta ankete açmış 
seneye kalkacakmış diyorlar
Seneye kalkıcaksa bu sene 1. olan takımın suçu ne? Kobay kullanmak yerine daha önce denemiş olanlara baksalar bunlar olmaz,denenmişi denemenin anlamı yok diye düşünüyorum.
Bu fifanın orjinal sayfası mı ?
Arrivederci +1.