Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FIFA 13 İÇİN DESTEK
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar. Siteye Girip Turkish League ye Oy Verirmisiniz
FİFA 13‘ te Türkiye Ligi Olmasını İstiyoruz Smile

Bildiğiniz Üzere FİFA 12 de Türkiye ligi yoktu.

Haydi Ankete Smile

http://www.fifplay.com/vote/?pollid=19
fifanın bildiğim kadarıyla her yıl türkiye ligini koyuyordu şimdi ne gadalar tutmuşta ankete açmış Big Grin
FİFA 12 de Koymadılar Ss.gif
(04-27-2012 08:46 AM)warumit1 Yazılan: [ -> ]FİFA 12 de Koymadılar Ss.gif

Türkiye futbol federasyonu tutar lige playoff koyarsa , telif haklarına ben karışmam sen hallet derse , üstüne eşşek yüküyle EA'den para isterse koymamalarına şaşmamalı...
(04-27-2012 08:46 AM)warumit1 Yazılan: [ -> ]FİFA 12 de Koymadılar Ss.gif

fifayı senelerdir hiç oynamıyorum pek bilgim yok o yüzden Big Grin
şu telif haklarını konami alsa ne güzel olur Big Grin
(04-27-2012 08:37 AM)Raikko Yazılan: [ -> ]fifanın bildiğim kadarıyla her yıl türkiye ligini koyuyordu şimdi ne gadalar tutmuşta ankete açmış Big Grin

Ligde şike adının geçmesinin bir nedeni olabilirmi? Birde playoff saçmalığı var yani hersene kafalarına göre bişiler icat eden bir futbol federasyonu.
(04-27-2012 10:08 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]
(04-27-2012 08:37 AM)Raikko Yazılan: [ -> ]fifanın bildiğim kadarıyla her yıl türkiye ligini koyuyordu şimdi ne gadalar tutmuşta ankete açmış Big Grin

Ligde şike adının geçmesinin bir nedeni olabilirmi? Birde playoff saçmalığı var yani hersene kafalarına göre bişiler icat eden bir futbol federasyonu.

seneye kalkacakmış diyorlar
(04-27-2012 11:24 AM)Raikko Yazılan: [ -> ]
(04-27-2012 10:08 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]

seneye kalkacakmış diyorlar

Seneye kalkıcaksa bu sene 1. olan takımın suçu ne? Kobay kullanmak yerine daha önce denemiş olanlara baksalar bunlar olmaz,denenmişi denemenin anlamı yok diye düşünüyorum.
Bu fifanın orjinal sayfası mı ?

Arrivederci +1.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler