Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Crazy Frog Bros(Original)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Forum SüperMod'larından SinanYksl'nin imzasının orijinal versiyonu Big Grin
0:49 saniyede başlıyor Big Grin
ahahahahahahahahahahahhh Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin ben bile böyle bi video olduğunu bilmiyordum Big GrinBig Grin Çok sağol yav Tongue Bazı yerlerinde yıkıldım gülmekten özellikle ; 1:03-1:07 arası,1:30-1:33 arası özürlü tavırlar ve 2:08 evi kahkahayla yıktığım andır Big GrinBig GrinBig Grin
(04-26-2012 04:45 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]ahahahahahahahahahahahhh Big GrinBig GrinBig Grin ben bile böyle bi video olduğunu bilmiyordum Big GrinBig Grin Çok sağol yav Tongue Bazı yerlerinde yıkıldım gülmekten özellikle ; 1:03-1:07 arası,1:30-1:33 arası özürlü tavırlar ve 2:08 evi kahkahayla yıktığım andır Big GrinBig Grin

hahah Big GrinBig Grin ö.d. o iple bi anda girişi hakikaten muhteşem ya 2:08deki Big Grin
Harbi çok komik Big Grin 0.48 den sonrası zaten tam sipastik hareketlerle dolu Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ahahaha Big Grin Bunlar gerçekten ruh hastası beyler Smile
Bunlar uyuşturucuya başlasa durum vahim.
(04-26-2012 06:52 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Bunlar uyuşturucuya başlasa durum vahim.

Abi ne diyon Uyuşturucu damarlarından akıyo bunların Big Grin
(04-26-2012 07:00 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ]
(04-26-2012 06:52 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Bunlar uyuşturucuya başlasa durum vahim.

Abi ne diyon Uyuşturucu damarlarından akıyo bunların Big Grin

yok yok. gözler fal taşı. kafa iyi değil bunların. uyuşturucu aldılar mı tavanda yaparlar bu hareketleri Big Grin
Big Grin apaçilerdende öte birşey bunlar Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler