Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Barça 2-2 Chelsea
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(04-25-2012 11:37 AM)crazyfb Yazılan: [ -> ]Barca bitti artık sakin kalıp sırf paslaşmakla olmaz bu işler. Gs'liler de ağlamasın artık kaçan pozisyonlara, örneklere baksınlar.

aglma işi neya sen ne sacmalıon
(04-25-2012 11:37 AM)crazyfb Yazılan: [ -> ]Barca bitti artık sakin kalıp sırf paslaşmakla olmaz bu işler. Gs'liler de ağlamasın artık kaçan pozisyonlara, örneklere baksınlar.

+barcelona cok pozisyon bulamadı bunuda bil
Sanırsam Cüneyt bey Barça lehine kupon yaptı O kırmızı kartı anlayamıyorum kendisi görmediği halde yardımcı hakemin itirazıyla kartına sarıldı Neyse gecti artık Chelsea'yi tebrik ediyorum çok iyi dayandı ve eline gecen az sayıda pozisyonu çok iyi değerlendirdi
Barça'nın taktik pert artık. ezberlediler. Pas oyununu bırakmasa bile pasların, kilit oyuncuların değişmesi gerek.
Barcelona takımnın taktiği rutinleşti.
(04-25-2012 05:00 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Sanırsam Cüneyt bey Barça lehine kupon yaptı O kırmızı kartı anlayamıyorum kendisi görmediği halde yardımcı hakemin itirazıyla kartına sarıldı Neyse gecti artık Chelsea'yi tebrik ediyorum çok iyi dayandı ve eline gecen az sayıda pozisyonu çok iyi değerlendirdi

terry bile yaptıgı hareketten dolayı taraftarından ve takımından özür diledi galiba görmedin pozisyonu direk diz atıyor.
(04-25-2012 05:00 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Sanırsam Cüneyt bey Barça lehine kupon yaptı O kırmızı kartı anlayamıyorum kendisi görmediği halde yardımcı hakemin itirazıyla kartına sarıldı Neyse gecti artık Chelsea'yi tebrik ediyorum çok iyi dayandı ve eline gecen az sayıda pozisyonu çok iyi değerlendirdi

arkadan iyi bir tekme attığı için kırmızı kart yedi.
madrid alır kupayı Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler