Önceden airties olan modemimi sinirlenip kırmamla beraber.TP-LİNK 8817 model modem oldum.İlk başlarda serverdan veya karşıdan kaynaklanıyor diye düşündüğüm lag meğersem modemdenmiş.Oyunda lagım fakat pingler normal,buna rağmen oyunumu baya etkiliyor.Varmı aranızda bu tür modem kullanan ? Bu laga bi çare varmıdır yoksa modem değiştirmek tek çözümmü ?
ben airties kullanıyorum hiçbir sorun yok tp link de genelde sorun çıkıyor
(04-24-2012 07:17 PM)jackbrom35 Yazılan: [ -> ]birde şuna bak şunları uygula benımde vardı şuan bir sorun yok sanırım
http://forum.warrocktr.com/Konu-999-ping-sorunu-çözümü
Baktım bunla alakası yok.Açıkcası sorunum adamı öldürdükten 8-9 sn sonra ölmesi ve sol üstte çıkması.Yada adamın beni öldürtükten sonra benim 8-9 sn sonra ölmem gibi.
benimde tplink bir süre sonra geçti benim ki seninde ole olur galiba ^^
Modem kaynaklı sorunun var kardeşim yada aylık ttnet sınırsız paketinde 50 gb kota var aylık bu kotayı geçersen 1 mbit e iniyor internet hızın belki bundan kaynaklı olabilir ?
(04-24-2012 08:29 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Modem kaynaklı sorunun var kardeşim yada aylık ttnet sınırsız paketinde 50 gb kota var aylık bu kotayı geçersen 1 mbit e iniyor internet hızın belki bundan kaynaklı olabilir ?
Smile adsl kullanıyorum.Sınırsız ama 1 mbit.Daha önceden hiç lag problemi yaşamıyordum.Modeme ayrıyetten bi ayarmı çekmek gerek çözemedim
Durum karısık

192.168.1.1 bu adresten bişiler yapmaya calıs

Hızlı baslat felan işte

Port eklemeyi biliyorsan şunları ekle:
Kod:
TCP: 5340
TCP: 5330
UDP: 5350
UDP: 5351