Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nc Önerileriniz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yakayı Ele Verdin Smile
Harbi harbi kendi kuyunu kazdın Big Grin
sen acil nc at adın çıkmış Tongue mesela l3ypowerlwl falan... Big Grin Big Grin Big Grin
(04-24-2012 06:08 PM)cevdetbiray Yazılan: [ -> ]sen acil nc at adın çıkmış Tongue mesela l3ypowerlwl falan... Big Grin Big Grin Big Grin

eheuheuheue hajsndönsa dhasd jals Big Grin Big Grin Big Grin adın çıkacağına canın çıksın demişler ... gerçi sen kendin kaşınmışsın ss'e göre Big Grin
sdafadfasdfa sdBig GrinBig GrinBig GrinBig Grind:DfsdafdsafdsafDOSTDOSTm045.gif:adamoladfa
Yaw ben size anlatamıyorum yaw verin adresimii admine incellettirin power lwl çıkarsa kendim bırakıcam oyunu diyeceğim bu kadar.
(04-24-2012 04:17 PM)gurkanovic Yazılan: [ -> ]Yalan Borcum Yok Sizlere Tw vereyim Diyorum Trshigekazu İstemişti Verdim Bakmadı Veriyim Kendisine Baksın ?

p level hile programı ile yapılmaz sen sadece ölüyorsun ve exp alıyorsun sanırım banlanma zamanın geldi.
Geldide Geçiyordu Smile
Ss'lerde yere bakmasından, statsda yaptığı 4.00 lık kd lerden zaten hack olduğunu anlamıştım. Tw falan diyor da sanki bilmiyor kimse başka bilgisayardan tw vermeyi. Gereksiz bir insandan beklediğim bir şeydi. İyi olmuş forumdan uzaklaştırıldığı. Elinin emeğiyle kas sonra forumda bulun.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler