Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR Event
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Event bugün saat 18.00'da yapılacaktır.

Event Sunucusu : Europe-2

Kurallar :

1- Katılım için WarrockTR'ye 2 ay önce üye olmuş olmanız gerekmektedir ve mesaj sayınız 50 üstü olmalıdır.

2- Küfür v.b laflar eden, kavga veya tartışmaya neden olan üyeler ödül alamazlar.

3- Oyun içi kuralları çiğneyen oyuncular ödül alamazlar.

Bilgiler :

- Harita : Montana
- Kişi sınırlaması : 20
- Oyun Modu : Urban OPS / Arsa Alan
- Süre : 60 dk
- Kill : 200

Görev :

Takım kaptanını öldür !

Niu ve derberan takımından 2 kişi belirlenecek. Bu 2 kişi 2 takımında düşmanı olacak. Herkes kendi takım liderini ölümüne savunacak. Bu savunma bir takımın diğer takım liderini 5 kez öldürmesi ile son bulacak.

- Oyun içinde sadece m24 kullanılabilecektir.
- Medic ve ammo stationlar serbest
- Px 'ler serbesttir. ( Sadece Adrenalin ve Stamina )

Ödüller :

Yenen takım 1.'si 3 gün gold premium
Yenen takım 2.'si 7 günlük aw50f
Yenen takım 3.'sü 1 aylık katana 1 aylık javelin

Yenilen takım 1. 'si 30 günlük cx4 storm
Yenilen takım 2. 'si 7 günlük aw50f
Yenilen takım 3.'sü 1 aylık katana 1aylık javelin

Kazanacaktır.

- En çok kill yapan esas alınacaktır. Killer'in eşit olması durumunda en az death'i olan kazanacaktır. Yenen, ödül kazanan kişiler

- Yenen / yenilen takım 1., 2. 3.'süyüm deyip, ss ile forumdan bana öm göndermek zorundadırlar.

İyi eğlenceler. WarrockTR Yönetimi olarak herkesin 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarız.
Hesapta bu kadar kod var mıydı ya ? Big Grin

Neyse event iyidir.
Gecenki gibi olmaz insallah!
yenilenin 2. olmayı isterim 1 ay aw50f
O gün olacaktı 7 gün Smile
Bekliyorum ne zmn açcaksınız odayı?
Arkadaşlar, saat 6 da diyorum 1 kişi geliyor. Ayıp değil mi ya ? Hayır beklentiniz ne anlamıyorum ne güzel event yapıyoruz katılan sadece 1 kişi bu kadar mı sizin değer vermeniz anlamıyorum gerçekten yaptığınız ayıp.
(04-23-2012 06:10 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar, saat 6 da diyorum 1 kişi geliyor. Ayıp değil mi ya ? Hayır beklentiniz ne anlamıyorum ne güzel event yapıyoruz katılan sadece 1 kişi bu kadar mı sizin değer vermeniz anlamıyorum gerçekten yaptığınız ayıp.

Event millete bol geldi bugün.Angry
Valla ben sırf millet alsın hediyeleri diye gelmedim
Daha Yeni Haberim oluyor Ama Neyse oynu bırakıyorm Stn
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler