Oyuna betada ki 16 level m60 retailli hesabım punkbuster nedeni ile haksız yere banlanan hesabım açılmıştır, oyuna tekrar dönüş yaptım.
Oyundaki nickim: berkgs
Betada banlanan çar açıldı İyiymiş hayırlı olsun
Taaaa betadaki char açılmış ha

Benim char da chapter 1 de taklaya gelmişti. Ama şimdi şifresini ve mail adresini hatırlamıyorum

Sadece id sini hatırlıyorum(hatırlıyor gibiyim

) wr stats da hala blocked olarak gözüküyor statüsü. Umut doğdu benim için şu an

(04-22-2012 03:58 PM)Sentinus Yazılan: [ -> ]Oyuna betada ki 16 level m60 retailli hesabım punkbuster nedeni ile haksız yere banlanan hesabım açılmıştır, oyuna tekrar dönüş yaptım.
Adalet anlayışının "geçmişe dönük" uygulanıyor olması, geleceğe yönelik
güçlü ve istikrarlı bir War Rock ile yüzleşeceğimizi işaret etmektedir.
Hayırlı olsun.
(04-22-2012 08:11 PM)rayligh Yazılan: [ -> ] (04-22-2012 03:58 PM)Sentinus Yazılan: [ -> ]Oyuna betada ki 16 level m60 retailli hesabım punkbuster nedeni ile haksız yere banlanan hesabım açılmıştır, oyuna tekrar dönüş yaptım.
Adalet anlayışının "geçmişe dönük" uygulanıyor olması, geleceğe yönelik güçlü ve istikrarlı bir War Rock ile yüzleşeceğimizi işaret etmektedir.
Hayırlı olsun.
Harun Bey bu oyunun gerçekten düzeleceğine inanıyor musunuz?
(04-22-2012 08:18 PM)Star Yazılan: [ -> ] (04-22-2012 08:11 PM)rayligh Yazılan: [ -> ] (04-22-2012 03:58 PM)Sentinus Yazılan: [ -> ]Oyuna betada ki 16 level m60 retailli hesabım punkbuster nedeni ile haksız yere banlanan hesabım açılmıştır, oyuna tekrar dönüş yaptım.
Adalet anlayışının "geçmişe dönük" uygulanıyor olması, geleceğe yönelik güçlü ve istikrarlı bir War Rock ile yüzleşeceğimizi işaret etmektedir.
Hayırlı olsun.
Harun Bey bu oyunun gerçekten düzeleceğine inanıyor musunuz?
İnsan olmanın anlam ve kıymetinin farkına varıldıkça, her şey düzelecektir.
İnsanlara sunulan hizmetler, insan kusurlarından kaynaklanan hataları çözümlemeye endekslenmişken, insanları düzeltmeye "sistemlerin yeterli gelemediğini" anlayabilmenin farkındalığını algılayabilmek temennisiyle..
Bilgi eşliğinde kazanılan ve uygulamaya konulan mükemmel anlayışlar, insan olmanın farkına varamayan karanlık ruhlara çarparak sorun teşkil etmektedirler.Yaşanılan paradoks, her an ve her yerde karşımıza çıkmaktadır.
Çözüm ; İnsanlık anlayışına muhalefet eden ve sistemleri bozan bireylere karşı "ruhsal çözümlemeye yönelik ayırt edici teknoloji" kullanmak.Bu teknoloji geliştirildiğinde, sistemlere karşı yürütülen saldırılar başarıyla düzeltilecektir!
Bir gün, sistemini devam ettirmek için para kazanma ve çalışanlarını en iyi şekilde muhafaza edebilme endişesi ortadan kalktığında, bütün insanlara "en mükemmel hizmeti sunabilmek için paraya ihtiyaç duymayan" bir anlayış gerçekleşebildiğinde, insanlardan kaynaklanabilecek her türlü saldırı ve olumsuzluk ortadan kalktığında, etrafa mutluluk ve huzur dağıtabilmek için parasal kaynakların gerekli olmadığı bir zaman yakalanabildiğinde, bilinçli ve duyarlı insanlara hitap edebilmenin daha fazla mümkün olabildiği bir an geldiğinde, önyargı ve bencilliğin bir hastalık olarak değerlendirildiği ve saldırılarına maruz bırakılan sistemlerin masum oldukları algılandığında, paranın çok önemli olduğu ve tüm gelişme ve iyileştirmelerin parasal kaynaklara bağımlı olduğu düşünüldüğünde, her şey değişecektir!