Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dünyaları içine alan bellek!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 20100225081812_bellek.jpg]
Dünyaları içine alan bellek kartları geliyor.

Bellek kartlarında inanılmaz kapasiteye hazırlanın: İşte gözlerinizi yerinden fırlatacak bir haber!

SD kartlar ile CompactFlash kartlar arasındaki rekabet CompactFlash 5.0 ile birlikte bambaşka bir boyuta ulaşıyor.

CompactFlash yaptığı açıklamada 5.0 ile birlikte tam 144 petabytelık bir kapasite vaat ediyor. Elbette bu boyutta bir ürün yakın zamanda piyasaya çıkmayacak, bu sadece potansiyel teorik limit. Bu akıl almaz potansiyel kapasite ile birlikte transfer hızı da değişecek. 128kb'lık parçalar kullanan transfer sisteminde de iyileşmeye gidilirken, yeni transfer sisteminin 32mb'lık parçalar halinde veri aktaracağı açıklandı.

CompactFlash'ın yeni versiyonuyla birlikte full hd çekim yapan kameralara talep artacak. Çünkü 5.0 ile birlikte video kayıt konusunda da büyük gelişmeler bekleniyor.

ATA standartlarını yakalayacak 5.0 versiyonu ile Compactflash, videoya kaydedilen görüntülerin framerate'ini de doğrudan etkileyecek. Artık çektiğiniz videoların kalitesinde düşme olmayacak.
Öğlen bi' siteden okumuştum, gerçekten teknoloji kusursuz şekilde ilerliyor.
144 petabytelık yuh gerçekten Big Grin
Vayy bee zamaninda (10-12 yasindaykene) elimizde 3330'larla dosaliyorduk ve ondan daha iyisinin cikmayacagini düsünüyorduk, simdi technolijiye bakin, her gecen gün dahada degisik bir boyut kazaniyorvictory.gif ben aciksasi yetisemiyorum artikDOSTm045.gif
150994994 GB oluyor bu Big Grin
terabayt dan sonra mı gelıyor bu petabayt Big Grin
(02-26-2010 08:38 PM)HaSanCBR Yazılan: [ -> ]terabayt dan sonra mı gelıyor bu petabayt Big Grin
tera değil telabyte veya telabayt ,evet tb den sonra geliyor pb
Ne cok mod var bu sitede xD

Teknoloji gelişiyor xD
1 Petabyte = 1024 Terabyte
1 Terabyte = 1024 Gigabyte
1 Gigabyte = 1024 Megabyte
1 Megabyte = 1024 Kilobyte
1 Kilobyte = 1024 Byte
1 Byte = 8 Bit
Referans Adresler