Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Random Box Show (:
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Can Abi'ye 90 gün çıkmış Tongue Ben de
GOLD PREMIUM Çıkan random boxtan oynayayım dedim, Sonuç Şurada : [Resim: zjgrys.png]
[Resim: 4sfbdv.jpg]
zafer ne şanşlı adamsın Smile
Arkaaaasim, arkaaasim…
Olan var, olmayan var. Lüppen ama lüppen
O değilde ilerde plantium -veya platinyum- premium çıkarırsa bu namussuzlar ne halt edicez? Düşünmeden edemiyor insan.
Oyoyoyoyo Smile
(04-21-2012 10:20 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]O değilde ilerde plantium -veya platinyum- premium çıkarırsa bu namussuzlar ne halt edicez? Düşünmeden edemiyor insan.

Platinum Premium geldiği zaman herkes birden yüklenecek ve Gold Premium'un üstüne gül koklayacaklar Sad
(04-21-2012 10:20 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]O değilde ilerde plantium -veya platinyum- premium çıkarırsa bu namussuzlar ne halt edicez? Düşünmeden edemiyor insan.

yeni element bulursam adını plantium koyacağım Big Grin plantium ne lan Big Grin
gold premium iyice ortalık malı oldu kesin platinum gelecek Big Grin
abi bize cıkmaz ha yemin ediyorum millete cıkar durmadan Sad
(04-22-2012 04:02 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]abi bize cıkmaz ha yemin ediyorum millete cıkar durmadan Sad

ben randomları açmadan önce 90 gün gold çıkaran Tanıdığıma "OHA NE KADAR ŞANSLISIN" demiştim. İroni... beyfendi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler