Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: E-Kitap sorunu.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler ben illegal olarak ekitap okuyacağım internetten. Bir kitabın ingilizcesini kolaylıkla buluyorum. Ama türkçelerini bulamıyorum.

İngilizcem kitap okumak için yeterli yalnızca bilmediğim her sözcük için sözlüğe bakmam gerekiyor.

Güzel bir PDF sitesi, Yada "Kralların çarpışması" adlı kitabın 2. kısmını nasıl bulabiliririm?
Şuan o kitap net'e düşmedi.. Ayrıca artık illegal olarak biraz zor paylaşılır. Uyarı geldi tüm sitelere..
(04-21-2012 07:44 PM)Kaisys Yazılan: [ -> ]Şuan o kitap net'e düşmedi.. Ayrıca artık illegal olarak biraz zor paylaşılır. Uyarı geldi tüm sitelere..

Peki güzel bir e kitap sitesi verebilir misin, sanırım senin bilgin var?
ben yüzüklerin efendisini okudum sonra kitaplarını aldım okudum aynı zevki vermiyor netten okuyunca birde gözlerim çok kötü oluyordu uzun süre okursam
Al kitabını D&R mağazalarından, oku. Gözlerine zarar vermene gerek yok.
Kralların Çarpışması II'yi D&R'dan almanı öneririm. Bilgisayarda okuma hem gözünü hemde bedenini yorar.
(04-21-2012 08:25 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]ben yüzüklerin efendisini okudum sonra kitaplarını aldım okudum aynı zevki vermiyor netten okuyunca birde gözlerim çok kötü oluyordu uzun süre okursam

(04-21-2012 08:27 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Al kitabını D&R mağazalarından, oku. Gözlerine zarar vermene gerek yok.

(04-21-2012 10:53 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Kralların Çarpışması II'yi D&R'dan almanı öneririm. Bilgisayarda okuma hem gözünü hemde bedenini yorar.

Beyler tamam da her 2 haftada bir kitap okurum cebime yazık be. Kitapların kopyalarınıda bulamıyorum artık. Her kitabada 20 tl vermek insana koyuyor. Gözleri yorma kısmında haklısınız ama.
Monitör koruyucu al işlem tamam asdaskdjkasd Big Grin
(04-22-2012 09:57 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Monitör koruyucu al işlem tamam asdaskdjkasd Big Grin

Bu kadar basit Big Grin
Referans Adresler