Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrockta ping sorunum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Benım internet 8 mb baya hızlı ama warrock ta herkes 999 oynanamıyor oyun. 3 komsu kullanıyoruz normalde net hızlı sadece warrockta berbat ana modem komşuda ne yapabılıırm bı cozum varmı ?
3 komşu kullanıyorsanız lag olması normal ama 999 sa pingler modemden kaynaklanıyordur
Biz 4 kişi ortağız 999 olmadı hiç modemden kaynaklanıyordur. film izliyorlardır veya birşeyler indiriyorlardır
aslında hiç girmiyorlar indirdiğim herşey 700 800 ile iniyor ama oyunda herkes 999
Ping modemden kaynaklanıyor benımde oyleydı airties rt-205 aldım şimdi hiç bir sıkıntım yok
modemden olabilir
sanırım modem 2 gundur arastırıyorum huawei echolife hg521 ana modem ve bunu kullanan herkes de sorun varmıs tek cozum modem degısıklıgı dıyolar dogru mu Sad
(04-22-2012 01:16 AM)yapla41 Yazılan: [ -> ]sanırım modem 2 gundur arastırıyorum huawei echolife hg521 ana modem ve bunu kullanan herkes de sorun varmıs tek cozum modem degısıklıgı dıyolar dogru mu Sad

Aynen öyle.. Huawei HG521 Adlı modem Lag sorunu yapıyor.. Çözümüde yok bunun tek çare Modem değiştirmek..
Referans Adresler