Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 90 gün iyi vallahi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(04-21-2012 08:27 AM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Yalniz dun bi dusundum neden gold pre bu kadar ellere dustu diye bence yakin bi zamanda platinium preye bi gecis yasanacak ve satabildikleri kadar gold elden cikariyorlar. Bana mantikli aciklamasi bu gorundu Big Grin

Zaten gold preyi adamlar yapıyorlar, başkalarından kod olarak almıyorlar ki Big Grin
(04-21-2012 10:31 AM)Star Yazılan: [ -> ]
(04-21-2012 08:27 AM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Yalniz dun bi dusundum neden gold pre bu kadar ellere dustu diye bence yakin bi zamanda platinium preye bi gecis yasanacak ve satabildikleri kadar gold elden cikariyorlar. Bana mantikli aciklamasi bu gorundu Big Grin

Zaten gold preyi adamlar yapıyorlar, başkalarından kod olarak almıyorlar ki Big Grin

Platinium premium çıkarsa gold pre satışı azalacaktır büyük bir ihtimalle o yüzden çıkarana kadar en iyi satışı yapalım demişlerdir. Smile
Warrock son demlerini yaşıyor. G1 in maksatı olabildikleri kadar para kazanmak Smile Benim fikrim bu.
Toplucana apb ye geçelim Tongue
Can ballı adamsın totos.gif

Kesinlikle.
(04-21-2012 03:35 AM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Bana da 90 gün gold çıktı, Uğur'da gaza geldi bu durumdan ötürü.Bütün G1'ini random box'a yatırdı, sonuç; MAG-7 klsahfkls

400 g1 gold çıktı dedik uğur nerde nasıl yaparım dedi sadsafasds Big Grin
Kalan 430 G1'i mi random'a yatırdım bende.. 90 günlük famas+super master+spectre çıktı Big Grin
(04-21-2012 12:07 AM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]İihi Big Grin

[Resim: kOVN6.jpg]

Benimki de Burada Tongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler