Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kişisel bi' duyuru.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Eskisi gibi iyi oynayamıyorum bu oyunu. Eskiden kill sayım, death oranımdan yüksekti. Şimdiler de tam tersi. Ben bu oyunu iyi oynayamıyorum ama temiz oynuyorum.

Gel gelelim bunun sebebine, kişisel problemlerim ve özel hayatımda çözmek için uğraştığım sorunlar, askerlik endişesi, alkol, sigara, kızlar. Kendimi çok kaptırdım kötü olan şeylere, artık oyunun ortasında dalıp gidiyorum 'lan Uğur, git markete iki bira al, gel' gibisinden. Buradan da çıkaracağınız üzere, düşünerek oynayamıyorum. Daha doğrusu War Rock stratejisi dü-şü-ne-mi-yo-rum!

Maçlara beni çağırıp istedikleri performansı veremediğim arkadaşlarımdan, 5 senelik clanım MvP'den ve beni eski Uğur gibi görmek isteyen herkesten çok özür diliyorum.

Yeni yetme oyunculardan 'ezik' damgası yiyen Uğur, selam eder hepinize.
Hepimiz sistemin kurbanı değil miyiz 0.o'
(04-19-2012 11:37 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Hepimiz sistemin kurbanı değil miyiz 0.o'

Sistem dediğin alveolümde biriken hava.
Aynı durumdayız Uğur. Boşver kaynat sen, arkadaşların, dostlarınla ol yeter.
(04-19-2012 11:54 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ]Aynı durumdayız Uğur. Boşver kaynat sen, arkadaşların, dostlarınla ol yeter.

BTS var, MvP var, ATA var, NBK var. Gerisi pek önemli gibi gözükmüyor be Tolga. Sağolasın desteğin için biraderim.
Takma uğur ben bile rezil oynuyorum artık düşün yani ben Big Grin Bu arada senin şu imza için bi görüşelim WinkDOST
(04-20-2012 12:28 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Takma uğur ben bile rezil oynuyorum artık düşün yani ben Big Grin Bu arada senin şu imza için bi görüşelim WinkDOST

forum odasında 2 miz bi adam edemedik olm Big Grin
(04-20-2012 12:29 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(04-20-2012 12:28 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Takma uğur ben bile rezil oynuyorum artık düşün yani ben Big Grin Bu arada senin şu imza için bi görüşelim WinkDOST

forum odasında 2 miz bi adam edemedik olm Big Grin

İtem yohtu la yoksa ben alırdım akıllarını weight_lift.gifweight_lift.gif Big Grin

Sen kimsin lan? dskhgdsg.
(04-20-2012 12:35 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]

Sen kimsin lan? dskhgdsg.

come vs come come ama esl Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler