Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: "Minecraft" Bölümü Açılmıştır !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Üyelerimizin istekleri doğrultusunda, minecraft ile ilgili paylaşımları yapabileceğiniz " Minecraft " Bölümü diğer oyunlar kategorisine açılmıştır.

İyi forumlar.
Yasasin!
İyi oldu açılması Smile Yeni başladım oynamaya İnanç saolsun Big Grin
İyi oldu fakat pek aktif olmaz sanıyorum Smile
Açıkcası bir War Rock platformunda, War Rock harici bir bölüm kurulması bana biraz garip ve yanlış geldi.
(04-19-2012 04:27 PM)Oguz Tkknt Yazılan: [ -> ]Açıkcası bir War Rock platformunda, War Rock harici bir bölüm kurulması bana biraz garip ve yanlış geldi.

Ben de doğru bulmuyorum minecraft oynayan bu forumda az kişi var
(04-19-2012 06:13 PM)The Scream~Aral Yazılan: [ -> ]
(04-19-2012 04:27 PM)Oguz Tkknt Yazılan: [ -> ]Açıkcası bir War Rock platformunda, War Rock harici bir bölüm kurulması bana biraz garip ve yanlış geldi.

Ben de doğru bulmuyorum minecraft oynayan bu forumda az kişi var

Başka oyunların da bölümü var.

Diğer oyunlar kısmında en ufak bir etkinlik göstermeyen o kadar bölüm varken, 2-3 kişinin de olsa paylaşım yapabileceği bir forum yanlış olmaz.

Üstelik Warrock Dışı bölümünde , War Rock ile iç içe değil. Yani ilgilenmek istemeyen ilgilenmez Smile

http://forum.warrocktr.com/Forum-Di%C4%9Fer-Oyunlar

Onlarca ölü bölüm var, fakat ben elimden geldiğince bu bölümü canlı tutacağım.
(04-19-2012 04:12 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]İyi oldu fakat pek aktif olmaz sanıyorum Smile

Benim için iyi oldu doğrusu Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler