Üyelerimizin istekleri doğrultusunda, minecraft ile ilgili paylaşımları yapabileceğiniz " Minecraft " Bölümü diğer oyunlar kategorisine açılmıştır.
İyi forumlar.
İyi oldu açılması

Yeni başladım oynamaya İnanç saolsun

İyi oldu fakat pek aktif olmaz sanıyorum

Açıkcası bir War Rock platformunda, War Rock harici bir bölüm kurulması bana biraz garip ve yanlış geldi.
(04-19-2012 04:27 PM)Oguz Tkknt Yazılan: [ -> ]Açıkcası bir War Rock platformunda, War Rock harici bir bölüm kurulması bana biraz garip ve yanlış geldi.
Ben de doğru bulmuyorum minecraft oynayan bu forumda az kişi var
(04-19-2012 06:13 PM)The Scream~Aral Yazılan: [ -> ] (04-19-2012 04:27 PM)Oguz Tkknt Yazılan: [ -> ]Açıkcası bir War Rock platformunda, War Rock harici bir bölüm kurulması bana biraz garip ve yanlış geldi.
Ben de doğru bulmuyorum minecraft oynayan bu forumda az kişi var
Başka oyunların da bölümü var.
(04-19-2012 04:27 PM)Oguz Tkknt Yazılan: [ -> ]Açıkcası bir War Rock platformunda, War Rock harici bir bölüm kurulması bana biraz garip ve yanlış geldi.
Diğer oyunlar kısmında en ufak bir etkinlik göstermeyen o kadar bölüm varken, 2-3 kişinin de olsa paylaşım yapabileceği bir forum yanlış olmaz.
Üstelik Warrock Dışı bölümünde , War Rock ile iç içe değil. Yani ilgilenmek istemeyen ilgilenmez

(04-19-2012 04:12 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]İyi oldu fakat pek aktif olmaz sanıyorum 
Benim için iyi oldu doğrusu