Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ayakta yolculukta sürtünmeye 8 yıl hapis
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Olay geçen yıl Mart ayında, şehir merkezinden Kalkanca Mahallesi’ne giden halk otobüsünde meydana geldi. İddialara göre işçi emeklisi Recep G. ayakta yolculuk ederken, önünde duran E.M.’ye vücudunu değdirerek cinsel tacizde bulundu. Rahatsız olan kadının uyarısına rağmen, Recep G. tacizlerine devam etti.

Bunun üzerine E.M., durumu otobosün şoförüne söyledikten sonra araçtan inip, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Halk otobüsünü durduran polis, Recep G.'yi yakaladı. Nöbetçi Mahkemeye çıkarılan sanık, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hakkında 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Dün yapılan son duruşmaya katılmayan E.M., daha önce verdiği ifadesinde sanıktan şikayetçi olduğunu dile getirdiği belirtildi. Son duruşmada savunma yapan Recep G., suçlamaları kabul etmeyerek, "Otobüste giderken yaşlı bir bayana yer vermek için ayağa kalktım. Kadında önümde duruyordu. Ancak, kendisini vücudumla sıkıştırıp taciz etmedim. Kendisine sürtünmedim. Bana ’az ileri gider misin’ dedi. Ben de kenara çekildim. Otobüs kalabalık olduğu için sanırım bayan olayı yanlış anlamış olabilir" dedi.

Ancak, mahkeme olay nedeniyle genç kadının ruh sağlığının bozulduğunu belirterek Recep G.'ye cinsel istismar suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezası verdi. Recep G. kararın ardından tutuklanarak cezaevine kondu.

İsmail Akduman ( DHA )
İyi olmuş.
(04-18-2012 09:27 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]İyi olmuş.

Hatırlayın 13 yaşındaki kıza tecavüz eden 26 kişiyi, iyi hal indirimi almışlardı. Tekrar hatırlayın o esrar vs uyuşturucu satıcılarını en fazla birkaç yıl yatmışlardır, o devleti dolandıran insanlar da öyle. Ama burada kanıt yok birşey yok, doğru da olabilir yanlışta. Sırf bir bayanın ruhsal durumuna bakılarak insanlara 8 yıl gibi ceza vermeleri yüce Türk ceza sisteminin ne kadar gelişmiş olduğunu gösteriyor. Zaten Türkiye'de bu tarz bayanlar çok, toplu taşıma araçlarına binersin, kadın gelir senin önünde durur başka yer yokmuş gibi. Ve sen kadına deymemek için pozisyondan pozisyona girersin. Bir de o arkasını dönüp sapık dermiş gibi bir bakış atınca tümden sinirlenirsin.
Hak yerini bulduysa ne mutlu fakat o kadar kompleksli insanlar varki adam haksız yere ceza almış olabilir
Tamamen saçma bir olay rahatsız oluyorsan yer değiştir rica et yan dön uyarıp tekrar neden arkanı dönüyorsun Star'ın dediği gibi kanıt yok adam 8 yıl alıyor onca suçlu herşeyi yaparken bu adam sürtündü diye 8 yıl çok fazla.
millet birbirini kesiyor 1 yıl yatmıyor, adam sürtündüğü bile kesin değil 8 yıl yatıyor. book.gif
Ben otobüste sırf kızın memelerine bakmak için yer veren 60 yaşında amcalarda gördüm. O yüzden bu toplumun ne kadar şeref yoksunu olduğunu biliyorum. Fitness salonuna gidiyorum Ankara Üniversitesinin havuzuna bağlı üstten görüyor havuzu havuza 2 tane kız geliyor bikini ile, içerdeki bütün erkekler cama yapışıyor. Bu tür düşünceyle toplu taşıma aracına binen erkeklerin ne yapacağı da bellidir. Ben de yaşadım aynı durumu bana da yok artık oldu bir de sokaydın dedi herkesin içinde ben de ortalığı yarıp yerimi değiştirdim birisi rahatsız olduğunu söylüyorsa söyle şoföre paranı al ve in araçtan ha ya da dal kalabalığın içine kapı önüne kadar yar herkesi en dibinde dur. Bu kadar. Kadın gayet haklı kız arkadaşıma yaptılar aynı şeyi çekip azını yüzünü dağıtırdım adabını bil diyince indi otobüsten.
Türkiyedeki adaleti s...yim ben.Öyle saçma şey mi olur lan .A....çocukları böyle saçma yasa getiriceğine adam akıllı ozaman diceksin ''ayakta yolcu almak yasak'' ..Şerefsiz herifler !
Türkiye'de adalet aramak , kerhanede bakire aramaya benzer...!
(04-19-2012 12:26 AM)Atasaint Yazılan: [ -> ]Türkiye'de adalet aramak , kerhanede bakire aramaya benzer...!

hay ağzına sağlık beyfendi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler