Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Her Yeri Fırtına Götürüyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Herkesin dikkatine dışarı çıkmayın arabalarınızı arsaya veya evin olmadığı bir yere koyun.
Bugun fena fırtına vardı.5 yaşındaki kuzenim ilk uçuş deneyimini yaşadı.
(04-18-2012 04:31 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Bugun fena fırtına vardı.5 yaşındaki kuzenim ilk uçuş deneyimini yaşadı.

Big Grin Big Grin

Niğdenin halide hal değil Smile Yerde ne varsa havalandı uçuyor şuan Smile
Araba toz toprak içinde kaldı ya Ankara fenaydı bugün hala kum kokusu var üstümde o kadar yıkandım geçmedi
(04-18-2012 05:09 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Araba toz toprak içinde kaldı ya Ankara fenaydı bugün hala kum kokusu var üstümde o kadar yıkandım geçmedi

Balgat resmen kumlar altında...

Burak Kandöker

(04-18-2012 05:09 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Araba toz toprak içinde kaldı ya Ankara fenaydı bugün hala kum kokusu var üstümde o kadar yıkandım geçmedi

volka bisey oldumu Sad
Burası Türkiye orta derece bir rüzgarda bile elektrik kesiliyor huhh
Ankara'da rüzgar 80 km hıza ulaştı hava toz'dan gözükmüyor çok fena.
(04-18-2012 04:33 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(04-18-2012 04:31 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Bugun fena fırtına vardı.5 yaşındaki kuzenim ilk uçuş deneyimini yaşadı.

Big Grin Big Grin

Niğdenin halide hal değil Smile Yerde ne varsa havalandı uçuyor şuan Smile

yaa niğde fena kayseri fena aksarayda niye bişey yok Big Grin
Miilet dışarı çıkmaz ama benim gibi manyaklarda dışarıdan içeri gelmez, 2 saat toz toprak içinde gezdim Big Grin Aslında zevkli ya rüzgara bırakıyorsun kendini, acayip bir rahatlık veriyor.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler