Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Minecraft Testere Terk =)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar...

[Resim: saw.jpg]

Sizin için bir oyun hazırladım. Kısaca anlatayım, minecraft serverımda binanın içindesiniz ve karşınızda üç tane tuş var bu tuşlar altınızdaki TNT'leri patlatıyor ama sadece bir tanesi sizi hayatta bırakacak. Doğru tuşa basarsanız hayatta kalırsınız victory.gif

Ss'ler

[Resim: 25026754.png]
Alt kat
[Resim: 79918457.png]

Oynayacak kişiler özel mesajdan ulaşabilirler.

Sonuçları burada paylaşıcağım Smile
Sonunda bunuda yaptınız ya Big Grin
İmza ne len öyle (:
(04-17-2012 09:42 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]İmza ne len öyle (:

Ne olmuş imzaya Big Grin asker tetikte adam ani hareket yaparsa çekecek tetiği Big Grin
B değil beyler söyliyim ben aradan Big Grin

[Resim: 4kw8f.png]

Buda oyundan bir kare

[Resim: 4kw9g.png]
(04-17-2012 10:00 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]B değil beyler söyliyim ben aradan Big Grin

Şıkları değiştirecem ki Big Grin
Ben ilk başta a derdim. 2 . resimde Fitili görünmüyor.
(04-17-2012 10:10 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Ben ilk başta a derdim. 2 . resimde Fitili görünmüyor.

Dikkatin bu kadarı KEŞŞŞŞ Big Grin
(04-17-2012 10:00 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ][Resim: 4kw9g.png]

Bu resim bomba yalnız Big Grin Sık sık yaşadığım bir olay. Pssss diye ses gelir, arkanı dönersin, titrersin (nedense ben çok korkuyordum aniden çıkıverince :| ) ve sonrası malum Smile
(04-17-2012 10:10 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Ben ilk başta a derdim. 2 . resimde Fitili görünmüyor.

Can abi o ilkte çekilmiş bir resim o fitillerin hiç biri patlayıcılara bağlı değildi Big Grin
Berkayyyyyyyyyyyyyyyy Big Grin
[Resim: 20120417220013.png]
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler