Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: llnewdeathll yaptığı yüzsüzlük
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
bu arkadaş geldi alberonda bize hack dedi tw istedi vermedik.konuşma tarzı falan filan bana hiç güven verici gelmedi ve arkadaşada ısrar ettim verme diye oda vermedi tw. sonra biz oyundayken geldi oyladı 2 mizide odadan attı yüzsüz herif. bilginiz olsun istedim. yediremeyen çok oyunda Smile
Tamam haklı olabilirsin de adamı suçlaman yanlış bence. Oylamanın illegal bir şeyi de yok. Yanlış olan birşey varsa da size yalan yanlış yere hack demesi. Bence yüzsüz bu durum için ağır bi laf.
yüzsüz çünkü adabın edebin yokmu diyorum ters ters cevap veriyor.bu adam için yakışanı budur bence.yüzsüz.

edit: bizi atması tamamiyle yediremediğinden dolayıdır.çünkü ilk o geldi oyladı arkadaşımı atamadı bizde onu oyladık atıldı.el sonuna yakın geldi bida oyladı 2 mizde gittik bu sefer.
New clanı hakkında ileri geri konuşmak istemiyorum ama itici davranışları çok var odalarında insanlara karşı içlerini bilmiyorum ama.
(04-17-2012 05:52 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]New clanı hakkında ileri geri konuşmak istemiyorum ama itici davranışları çok var odalarında insanlara karşı içlerini bilmiyorum ama.

oyunda saintmaxx diye biri dolanıyor o senmisin Big Grin

odalarda insanalara karşı çok ezici davranıyolar doğru.havalarından geçilmiyor.
(04-17-2012 05:36 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]bu arkadaş geldi alberonda bize hack dedi tw istedi vermedik.konuşma tarzı falan filan bana hiç güven verici gelmedi ve arkadaşada ısrar ettim verme diye oda vermedi tw. sonra biz oyundayken geldi oyladı 2 mizide odadan attı yüzsüz herif. bilginiz olsun istedim. yediremeyen çok oyunda Smile

(04-17-2012 05:49 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]yüzsüz çünkü adabın edebin yokmu diyorum ters ters cevap veriyor.bu adam için yakışanı budur bence.yüzsüz.

edit: bizi atması tamamiyle yediremediğinden dolayıdır.çünkü ilk o geldi oyladı arkadaşımı atamadı bizde onu oyladık atıldı.el sonuna yakın geldi bida oyladı 2 mizde gittik bu sefer.

Pardon hacı, yanlış düşünmüşüm sanırım.
Ya arkadaşlar insanlarıda anlayın biraz , bizim toplumumuz suçu yöneticelerde değilde insanlarda aradığından hep küfürler oluşuyor . Aslında Oyundaki Lag herşeyi bitiriyor. Yani alttan alsanız birşey kaybetmessiniz. Eğer o new boys velet değilse zaten hatasını anlayıp sizden özür dilerler.
(04-17-2012 06:07 PM)DoğukanB. Yazılan: [ -> ]Ya arkadaşlar insanlarıda anlayın biraz , bizim toplumumuz suçu yöneticelerde değilde insanlarda aradığından hep küfürler oluşuyor . Aslında Oyundaki Lag herşeyi bitiriyor. Yani alttan alsanız birşey kaybetmessiniz. Eğer o new boys velet değilse zaten hatasını anlayıp sizden özür dilerler.

biz alttan alırızda adam alıyormuki bi laf dinletemiyosun adama
adamlar alttan alıncak gibi deilki adama bi lagsın dedim hemn ezik dedi ve küfr etmye başladı sonra tw istedi benden vermedik snra bizm annemize babamıza küfr etmeye başladı camp3r la
Sende söv ozaman Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler