Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun kurulumu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
medal of honor airborne oyunu cdciden aldım part parttı rardan çıkarttım autorna girdikten install diyorum fakat yüklemiyor nedeni ne acaba?
İso dosyası varsa sanal sürücü programlarını kullanarak yapabilirsin.

Eğer yoksa partları bir klasöre çıkar. Setup varsa onu çalıştır, autourn bazen sorun çıkarabiliyor. Oyunun kurulacağı yeri değiştirmeyi dene. Yada bir sözleşme belgesi falan varsa ekranda sözleşme sayfasının en altına kadar inersin, kutucuk varsa işaretle öyle devam et.
(04-17-2012 05:12 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]İso dosyası varsa sanal sürücü programlarını kullanarak yapabilirsin.

Eğer yoksa partları bir klasöre çıkar. Setup varsa onu çalıştır, autourn bazen sorun çıkarabiliyor. Oyunun kurulacağı yeri değiştirmeyi dene. Yada bir sözleşme belgesi falan varsa ekranda sözleşme sayfasının en altına kadar inersin, kutucuk varsa işaretle öyle devam et.

setupta da aynı
Sen sen ol oyun satan yerlerden sakın oyun alma. Sınırsız bir internet al, rahatına bak.
(04-17-2012 05:34 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]Sen sen ol oyun satan yerlerden sakın oyun alma. Sınırsız bir internet al, rahatına bak.

Kesinlikle katılıyorum. Kimin ne sattığı belli değil. Şunuda eklemek isterim, arkadaşım internetten ''oyun'' indirdi ve türkü çıktı öyle ilginçliklerde var. Konuya dönersek CD'de hata olabilir ve ya bilgisayarındaki bir şey onun çalışmasını engelliyor olabilir.
Referans Adresler