Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Video Eklemek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayın WTR Kullancıları Bu 2. Konum Oluyor 1. Konuda Cevap Alamadım. "50" Kişiden 1 kişi Cevap veriyor.

Ben İlk Önce Bunu Dedim : Merhaba Arkadaşlar Ben WarRock Videosu Çektim . Ve Bu Siteye Koymaya Çalıştım. Ve Dedi ki : Eklenti olarak girmek istediğiniz dosya tipine izin verilmiyor. Lütfen eklentiyi silin veya farklı bir dosya tipi seçin. Başka Sitelerdede Aynısı Oluyor Başka Programlarla Çektim Ama Gene Aynı Ne Yapabilirim.
Cevap : Dosya formatını değiştirmen gerekiyor.
Sonra Bende Dediği Programlardan bende dolu vardı ama onlardada BiR hata Verdi. Bende Bunu Yazdım
Sonra : Video Formatı Değiştirme Programı İndirdim. Çok denedim Ama Benim Videom Windows Moive Maker de Ben Denedim Dönüştürücede Aslında 5-6 tane Dönüştürücüde Hata Verdi Windows Media Player la Açtım Dosya Yürütülürken Hata Oluştu Diyor Bazende Codec Falan Diyor Forum Olarak Sizden Yardım İstiyorum Nolur..
Buda Videonun Screnshoot u :
[Resim: adszpji.png]
Sen videoyu hangi programla çektin ?
3 Tane Denedim HyperCam 3 , Fraps , GameCam
Bak kardeşim, videoyu forumun seyrine sunabilmen için ilk önce YouTube veya herhangi bir video paylaşım sitesine yüklemen gerek.

Eklenti olarak sadece SS ekleyebilirsin.
(04-16-2012 05:56 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Bak kardeşim, videoyu forumun seyrine sunabilmen için ilk önce YouTube veya herhangi bir video paylaşım sitesine yüklemen gerek.

Eklenti olarak sadece SS ekleyebilirsin.

Heh sorun çözüldü. Smile

Kardeşim videoyu Youtube sitesine upload et. Ve

http://forum.warrocktr.com/Konu-Foruma-V...tube+video

Verdiğim linkte " Cantona " arkadaşımızın paylaştığı rehberden bakarak foruma videoyu ekleyebilirsin.
servetcan12345 - MULTİ HESAP Banned.
P0WeRLeVeLL1 2. Multiden IP BAN.
Referans Adresler