Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock kasılıyor !!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar her türlü ayarları yapmama karşı(grafikler/çözünürlük düşük/arka plan işlemleri kapalı)bir türlü kasma problemini gideremedim.lütfen yardım cı olun..şimdiden teşekkürler...

pc donanım:

iCore2duo 2.20 ghz
2 gb 667 mhz ddr2 ram
nvidia geforce 7300 le 256 mb
windows 7 ultimate
Bilgisayar donanımlarının detaylı özellıklerını yazabılırmısın ?
(02-26-2010 06:40 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]Bilgisayar donanımlarının detaylı özellıklerını yazabılırmısın ?

yazdım
Ekran kartın çok kötü 64 bit ekran kartı WR için ideal değil 128 bit ekran kartı almanı onerırım. Diğer donanım ozellıklerı karsısında ekran kartın cok cılız kalmıs... Sorun bundan oturu olabılır ya da bilgisayarında virüs (adware spyware) tarzı seyler olabılır. Ben senın yerınde olursam ılk basta güvenılır bır antivirüs programı ındırır sorunu cozmeye calısırım sorun cozulmedımı bılgısayara format atarım. Format attıgın halde sorun cozulmemıs ıse sorun %100 ekran kartındadır. Gider 128 bit ekran kartı alırım. ( 128 bit ekran kartlarının fıyatları makul ama ben daha ıyısını almak ısytıyorum dıyorsan ge force 9600 gtx ya da 9800 almanı tavsıye ederım.
teşekkrler ilgiliendiğin için.öncelikle şunu söliyim ben yeni format attım 2 gün olmadı.ve daha önce bu oyunu sorunsuz oynuyodum.ve böyle grafiğe fazla ihtiyaç duymayan oyunda kasılması biraz sıktı canımı.2 bçk yıldır oynuorum daha 2 hafta oldu böle kasmaya başladı.full çözünürlükte (1440x900) de oynuodum problem yoktu.sanırsam siege var pack inden sonra oldu.bu sorunu bi türlü çözemiyorum deli olacam..
(02-26-2010 07:00 PM)ertan Yazılan: [ -> ]teşekkrler ilgiliendiğin için.öncelikle şunu söliyim ben yeni format attım 2 gün olmadı.ve daha önce bu oyunu sorunsuz oynuyodum.ve böyle grafiğe fazla ihtiyaç duymayan oyunda kasılması biraz sıktı canımı.2 bçk yıldır oynuorum daha 2 hafta oldu böle kasmaya başladı.full çözünürlükte (1440x900) de oynuodum problem yoktu.sanırsam siege var pack inden sonra oldu.bu sorunu bi türlü çözemiyorum deli olacam..

Ekran kartı dıger donanımlarının ozellıklerı yanında cıvcıv kalır. Her halukarda degıstırmenı tavsıye ederım ekran kartını.
1. çözüm olarak siege savası fln geldi sürekli pach geliyor internetten oynanan bir oyun olduğu için giden data lar cok oluyor net hızında buna yetişemediği için kasabilir net hızını 8 mbit e çıkarmanı öneririm zaten 8 mbitn en fazla 7 sini kullanabilirsin.
2. çözüm olarak RAM'ini 3 GB yap. RAM hızına da dikkat et 800 Mhz olsun .çünkü RAM' memory nın veri hızı düşük 800 mHz al
3. çözüm olarak 1.-2. çözümleri yaptıysan hala kasıyorsa kesinlikle ekran kartından dır . 1 GB ekran kartı 256 bit veri hızı olması lazım oda 9800 gt ve 9600 gt de var ama 9800 almanı tavsiye ederim. hadi kolay gelsin
gerçi bendede aynı sorun var bi format atarsam düzelecek Big Grin
iyi oyunlar düzelirse bi Ö.M at olmazsada at ta bi yardım edelim
Referans Adresler