Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Emre Belezoğlu'nun Zokora'ya ırkçı saldırısı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(04-15-2012 10:10 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]
(04-15-2012 10:08 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]
(04-15-2012 10:04 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Gs'li değilmisiniz şimdiden korkmaya başladınız .

Bunun takımla alakası yok.Irkçılık var açıkca birde Yobo , Sow , Bienvenuyle aynı takımda oynuyor Emre.Umarım Fenerbahçeli bir arkadaş seni uyarır dediklerin konusunda.

+ Bunu yazan Gs'li olması Tesadüf değildir ayrıyetten Emre'nin Kılı kadar Şerefi olmayan insanlar geliyor Emreyi kötülüyor saçmalık ...

Semih Emre bir derbide Fenerbahçe tribünlerine " Fenerli değil misiniz hepiniz şerefsizsiniz o.." sayıyordu işte. Hangi şereften söz ediyorsun ?
Bunu bir fenerbahçeli olarak yazıyorum. Emre kadar şerefsiz, ahlaksız, yalancı bir futbolcu yoktur. Ben böyle şerefsiz futbolcuyu tuttuğum takımda istemiyorum arkadaş 3.5 milyon euro alan bir futbolcu adam gibi çıkacak oynayacak ulan sen kimsin elin adamına ırkçılık yapıyosun bre zındık.
Ben Bir Fenerbahçeli Olarak Bende Emrenin Bazı Yaptığı Şeyleri Sevmiyorum Artık Emre Takıma Zarar Vermeye Başladı Ayrıca Şunuda Unutmayalım Zamanında Emre Galatasarayda Oynadı Sizin Eski Oyuncunuz Sonunda.
Emre Belözoğlu çirkefin teki bana göre Fenerbahçe'den kovulmalı ,Milli takıma da çagırılması yanlış
Ben zenci olsaydım eğer orada o adamı becerirdim
(04-15-2012 10:03 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Karaktersizliğini belli etmiş. '' F*cking Nigga '' diyor.

http://s7.directupload.net/images/120415/l54ei839.swf

Bunun ırkçılıkla ne alakası var.Kendi takım arkadaşıda siyahi sonuçta.Orda sinirlenmiş ve öyle bi tepki vermiş olabilir niye bunu ırkçılık olarak algılıyorsunuz ki .
Aramızda hala emreyi savunanlar var.Kan çekiyo heralde.
Karşılıklı söz atışması olmuş. Zokora ana-bacı küfür etmiş, Emre'de bu şekilde karşılık vermiş. Saha içinde olan şeyler. Zaten maç sonunda barışıp kucaklaştılar.

[Resim: attachment.php?attachmentid=6611&d=1334552063]
kimse emre ile muslerayı bir tutmasın.emre şerefsizin önde gideni bunu çocuklar bile biliyor Smile
(04-16-2012 06:32 AM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Aramızda hala emreyi savunanlar var.Kan çekiyo heralde.

hangi kan???? Big Grin
(04-16-2012 01:31 AM)atarespect Yazılan: [ -> ]
(04-15-2012 10:03 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Karaktersizliğini belli etmiş. '' F*cking Nigga '' diyor.

http://s7.directupload.net/images/120415/l54ei839.swf

Bunun ırkçılıkla ne alakası var.Kendi takım arkadaşıda siyahi sonuçta.Orda sinirlenmiş ve öyle bi tepki vermiş olabilir niye bunu ırkçılık olarak algılıyorsunuz ki .

sanırım arkadaş nigga'nın ne oldugunu bilmiyor. Nigga zenci köle demek. ve içinde bulunduğumuz yüzyılda kölelik diye bişey yok anlatabildim sanırım.Newcastle daykende emrenin yediği haltları biliyoruz. Şuan liverpooldaki suarez evraya aynı küfürleri ettiği için 8 hafta maçlardan men edildi.Hala emreyi savunuyorsunuz ya daha ne diyim. Emre Türk futbolunu lekeleyen adi şerefsiz haysiyetsiz bi hayvandır.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler