arkadaslar carım önceden ban yemişti acıldı ancak benim pc bozuldugu için cara giremiyordum arada bir internete gidersem acıyordum hiç bir sekilde hile kullanmadım fakat az önce carıma girdigimde hesabımın kapatıldıgını gördüm yardımcı olursanız sevinirim
hocam bu ara ara olan birşey oldu artık çar belli dönem girilmediginde otomatik kapanıyor bunu nasıl düzeltiriz öncelikle ticket atarak ve ticket cevabına göre başka şeylere yönlenerek diyebilceklerim bu kadar bildigim tek yolda bu hayırlı geceler
Normaldir aynı durum benimde başıma geldi ticket at ben atmadım ümidi kesmiştim fakat geri açtılar.
(04-16-2012 12:50 AM)redrose59 Yazılan: [ -> ]hocam bu ara ara olan birşey oldu artık çar belli dönem girilmediginde otomatik kapanıyor bunu nasıl düzeltiriz öncelikle ticket atarak ve ticket cevabına göre başka şeylere yönlenerek diyebilceklerim bu kadar bildigim tek yolda bu hayırlı geceler
ufff ne alaka uydurma öyle bisey oldugu falan yok. 4 sene önceki charım suan beklemede girince statusu active oluyor yine , otomatik bann yeme seyi diye bisey yok.
3 çarımda 1 ay girmedim diye kapandı ticketle açtırdım laf yapcagına araştır boş konuşma ve yazdığım cümleleri iyi oku otomatik oldu gibi diyoruz