Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ps3 hakkında bir kaç soru.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ps3e hafiften gönül kaydırdım. Hele hdmi çıkıslı 35" (tam hatırlamıyorum) lcd olunca neden olmasın diyor insan.
Biraz araştırma yaptım fakat 40, 120, 160, 320 gb gibi çeşitleri var. Biz bu harddisklere oyun yüklemiyoruz, fazla olması ne işe yararki? Oyun saveleri olsa onlarda kb ile ölçülüyor.
Başka bir soru olarakta fat ve slim olayı var bu nedir?
Birde cihazın içinde çözünürlük seçenekleri (1920.1080 - 1024.768 gibi) var mı? cod mw3 te full hd oynasak kasma yapar mı mesela?
Son olarakta hdmi kablolarının bir standardı yokmuş. Yani ne kadar para o kadar iyi görüntü kalitesi demek mi?
Bu soruların cevabını vererek birazda kendi deneyimlerinizi aktararak yazarsanız iyi olur.
Teşekkürler.
fat ve slim olayı kalın olması veya ince olmasıdır.
Eğer PSN'den (Playstation Network) oyun indireceksen 320 GB almanda fayda ama dersenki bende yüklemicem oyunları kendim alıcam diye o zaman pek bir önemi yok ama sanırsam piyasada şuan 160 ve 320 GB lar var sen 80 de alsan işini görecektir.2 ayrı playstation kasası var slimler fate göre daha az ısınıyor o yüzden slim alsan daha iyi olacaktır.Full oynasanda kasma yapmaz ve altın uçlu hdmi kablosu alırsan işini görecektir bende altın uçlu hdmi kablosu kullanıyorum fark büyükWink
Bende gnctrkcll indirimi ile almıştım Killzone3 + Fifa 12+320 GB PS3 799 liraya ben memnunum isteklerimi fazlasıyla karşılıyor alırken biraz fiyat araştırması yap öyle ucuza beyfendi
İlk olarak 160 GB yeterli olur diye düşünüyorum sana bende 160 GB kullanıyorum resim film felan izleyince yeterli oluyor.

Fat,Slim olayı ise fat kalın kasa,slim ince kasa ama slim kasa almanı tavsiye ederim fat kasa'larda kırmızı ışık sorunu var,slim kasalarda o sorun giderildi ve gönül rahatlığıyla oynayabilirsin.

1920*1080 her oyunu oynayamazsın desteklemez bazı oyunları oynayabilirsin ,full hd oynamak ile kasmanın alakası yoktur kasma sorunu hiç yoktur nerdeyse.

Hdmi kablosu altın uçlu olursa daha iyi olur görüntü kalitesi olarak birşey değişceğini söylememem altın uçlu olmasının sebebi sadece ömrünün uzamasıdır benim kullandığım 15 TL'lik eyeQ altın uçlu kablosu gayetde iyi.
bende 120 gb var 3 tane oyun indirdim psn'den rahatım hala 120 yeter artar ondan sonra hdmı konusunda haklılar ne kadar para o kadar kalite ve gamepad ile oynamayı öğrendiğin zaman başından kalkmazsın ve hiçbir türlü kasma yapmaz
http://www.teknosa.com/kategori/oyun__ho..._gb_konsol
Böyle birşey var 400 lira slim mi peki bu?
(04-15-2012 08:12 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]http://www.teknosa.com/kategori/oyun__ho..._gb_konsol

Evet Slim ama bende 599 lira gözüküyor 400 lira değil.
(04-15-2012 08:16 PM)xwiiind Yazılan: [ -> ]
(04-15-2012 08:12 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]http://www.teknosa.com/kategori/oyun__ho..._gb_konsol

Evet Slim ama bende 599 lira gözüküyor 400 lira değil.

Yanlış link vermişim Smile Benim vermek istediğim 5 küsür kilo bu 3 küsür. Benimki slim değil o zaman. Neyse hepinize teşşekkür ediyorum, aydınlattınız beni Smile
fat artık hata çıkarttığı için toplandı diye biliyorum
ben playstation 3 ilk çıktığında almıştım 2-3 sene önce ve benimki 80gb fat istediğim herşeyi yapıyorum ve genelde pes alıp online oynuyorum film falanda izliyorum.Birde bir arkadaş kırmızı ışık sorunu falan demiş.Bende öyle bir sorun yok bir de kolay falanda ısınmıyor.Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler