Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock kasma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle merhaba

bir sorum olucaktı= Ben warrock'a girdigimde oyunda hiç problem olmuyor ama herhangi bir map'a girdigimde adamı vurdugumda aşırı derecede kasıyor. Benim işlemci pc yi actıgımda cok yavas dönüyor elimle döndürünce kendine geliyor Cogu kişi işlemciyi temizle,format at v.b gibi şeyler diyor kafam karıstı yardım edermisiniz ??
Aç kapağını işlemci üstündeki fana bak çok toz varmı varsa al bi kürdan 1 tane elektrik süpürgesi dikkat et değirme fana uzaktan çek pc'nin fişi çekili olsun sonra at bi format pc'ye gir warrock kasma sorun kalmaz.
Bilgisayarın çevre birimlerinden kaynaklanıyor olabilir. Bilgisayarın özelliklerini yazarsan yardımcı oluruz.
kasma sorunun 3 temel nedeni vardır kardeşim 1. si işlemci yetersizligi 2 . cisi ekran kartı yetersizligi 3 . cü sü ise bilgisayarının ısı problemi bu 3 problemden en cok yasanan 3 cü dür sana en iyi tavsiyem oyna girdiginde bilgisayar sıcaklıgı ilk olarak bakmandır pc temizligine gelince pc temizligi sıcaklıgı 5 ile 8 derece arası etkiler yani bu pek etki yapmaz kasmada genelde önceligin bilgisayar cpu sıcaklıgı örçmek ve sonucu bize bildirmek olursa sevinirim
Referans Adresler