Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan Maçlarında ki Lag hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar benim gözlemlediğim kadarıyla Ops lerde genelde Her iki tarafta kırmızı şekilde lag gözüküyor ben bunu kendi makinam ve bir kaç internet kafede denedim sonuç aynı clan maçlarında lag oluşuyor ister istemez herkez birbirini kırımızı ping şeklinde görüyor Ama benim bu konuda ki görüşüm sınırlı bana sadece 2 veya 3 kez denk geldi genelde CLANLAR Maçı almak için bilerek Lag açıyor bu zaman a kadar lag açarak oyun oynamadım Tamamiyle Modemlerden Kaynaklanıyor...

Bu yüzden Lag İçin Küfür edilmesine karşıyım kimse Bilerek Lag açıp oyunun Berbat etmek istemez ama açanlar var muhakkak..
Haklısın.
ops Serverının uzaklığı sebebiyle 4mbt ve altı ve bazen 4-8 MBT'lerde de lag oluyor. Bu modemlerden değil, serverın uzaklığından vede yoğunluğundan. Modemde sorun olsa TR serverında da lag olur.
(02-26-2010 06:11 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]ops Serverının uzaklığı sebebiyle 4mbt ve altı ve bazen 4-8 MBT'lerde de lag oluyor. Bu modemlerden değil, serverın uzaklığından vede yoğunluğundan. Modemde sorun olsa TR serverında da lag olur.

turgay haklı fakat bilinçli yapanlarda var ops de herkes 999 dur zaten
Ops serverleri uzak diye ping 999 gözüküyor ama kasıtlı açanlarda var ve herkezin pinginn 999 olduğundan pek birşey anlasılmadığı için bundan faydalanıyorlar
En pis lag bence ops serverında pingi yeşil olanlar...
Güzel bi konuya değindin.Ops odalarında Turgayında açıkladığı gibide lag oluyor. Bu yüzden küfür vs. gibi olaylar olmasa çok daha güzel olucak. :/
Referans Adresler