Bir Güncellemede Aşağıdakilerden En Çok Hangisine Önem Veriyorsunuz?
Yeni İçerik (Yeni Harita,Silah,Mod,Etkinlik vb.)
Bug Çözümü (Oyun içi basit hatalar)
Bağlantı ve Lag Çözümü (Bağlantı Problemleri)
http://www.facebook.com/GamersFirstTurkiye Adresinden görüşünüzü belirtebilirsiniz.
(Konu altına mesaj atacak olan arkadaşlar lütfen sayfa üzerinden de oylarını kullansınlar.Oyları oradan toplayıp War Rock Ekibine ileteceğim.)
Görüşümü burada belirtmek istiyorum:
3. madde hiç olmadığından onu zaten direk eliyorum.
1. madde nadiren olduğundan, geldiği zaman "aaa... İyimiş." diyip geçiyorum.
2. madde anca 3. veya 4. güncellemeden sonra giderildiği için, "bug gitse de eyvallah, gitmese de eyvallah" diyorum.
Niye bunları ayırdınız ki.Oyunda yapılması gereken şeyler zaten üç madde de
Her guncellemeden 2 Gun sonra Hack bulunuyor bu oyunda en çok dikkat ettiğim olay bu .
Lag gitsin de gerisi umurumda bile değil.
(04-15-2012 12:06 PM)atarespect Yazılan: [ -> ]Niye bunları ayırdınız ki.Oyunda yapılması gereken şeyler zaten üç madde de
Bencede öyle ama sanırım ilk olarak hangisine en çok önem verildiğini öğrenmek istiyorlar.Sırasıyla çözmek için olabilir..
(04-15-2012 12:16 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ] (04-15-2012 12:06 PM)atarespect Yazılan: [ -> ]Niye bunları ayırdınız ki.Oyunda yapılması gereken şeyler zaten üç madde de
Bencede öyle ama sanırım ilk olarak hangisine en çok önem verildiğini öğrenmek istiyorlar.Sırasıyla çözmek için olabilir..
O zaman 'lag sorunu' nu işaretle Burak

(04-15-2012 12:15 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Her guncellemeden 2 Gun sonra Hack bulunuyor bu oyunda en çok dikkat ettiğim olay bu .
O eskidendi

Şimdi güncellemenin geldiği gün çıkıyor. Port ve Version değiştirmek artık 5 dakikalık iş. Exe'yi kırmak ise max 15 dakika.
Burak hackerları halledin yeter.Lag falan yok oyunda o bilgisayardan yada modemden oluyor genellikle.
Kesinlikle lagı düzeltmeleri lazım, yeni maplara gerek yok