Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Oyuncuları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Diğer fps lere bakıyorum da warrockun oyuncuları neden bu kadar az? Warrockla diğer fpsleri karşılaştırsak grafik yönünden süper, insan bi başladımı daha bırakamıyo, daha bir çok yönden warrock her zaman daha güzel, bazı sitelere reklam verse daha çok oyucusu olur. Bide şu hackler olmadımı artık keyif sizindir Big Grin
Warrock ölüyor.
İlacı bulunamayan bir hastalığın pençesinde Warrock. Kurtulması çok zor Wink
Çekilin ben doktorum Big Grin
(04-14-2012 08:06 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]
(04-14-2012 08:01 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]backspace için örnek veriyorum:

kendimi seviyoqeyrum . "qey" seç, sağ tıkla "kes" de ve işlem tamam Big Grin

esc için örnek veriyorum:

esc için örnek falan vermeye gerek yok; alt+f4 yap geç asdasd Big Grin

esc çalışsa sorun yok zaten mw3 te class değıştırıcem değıştıremıyorum Big Grin ve backspace yerıne delete yı kullanıyorum ama zor oluyo

(04-15-2012 10:02 AM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Çekilin ben doktorum Big Grin

En az 3 doktor beyler..
mw3te birsürü oynama modu var , deathmatch - flah vb.. sadece deathmatchde suan online olan 50bin oyuncu var...Wr-statsdan baktımda warrockun genelde 5000 en fazla 7000 oyuncu acık.

Bende katılıyorum youtubeda warrock'a kötü diyolar ama bence warrock en iyi grafikli ve coklu oyun modlarıyla en iyi
F2P oyunu, su hack olayını yok etseler hersey cözülür aslında!
(04-15-2012 12:27 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bende katılıyorum youtubeda warrock'a kötü diyolar ama bence warrock en iyi grafikli ve coklu oyun modlarıyla en iyi
F2P oyunu, su hack olayını yok etseler hersey cözülür aslında!

Bence de öyle. Hack olayı hallolursa ne lag kalır ne sorun. Smile
Gamerfirst şu an yoğunlugu Knight online HELİOS vermiş durumda böyle oldukça oyun biter şu an zaten oldukça kan kaybediyor.
Şirketin yerinde olsam oyun altyapısını tamamen baştan oluşturur ne kadar açık varsa kapatır ve Warrock2 diye oyun çıkarıp Warrock un beta sürümünün görünümümnde yeni bi oyun sürerim piyasaya... SinanYksl ide admin yaparım Tongue
Referans Adresler