Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni clibim :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İyi seyirler arkadaşlar.
Güzel olmuş kardeşim eline sağlık Big Grin
(04-14-2012 10:20 PM)Haci Yatmaz Yazılan: [ -> ]Güzel olmuş kardeşim eline sağlık Big Grin
Teşekkürler kardeşim Smile
15. sanıyede wall açmıssın Big Grin. Kısa ama güzel Big Grin
(04-14-2012 10:24 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]15. sanıyede wall açmıssın Big Grin. Kısa ama güzel Big Grin

Fraglar bana ait değildir. Ben sadece editini yaptım yorumun için teşekkürler Smile
Güzel olmuş eline sağlık
çok.. çok... kötü Sad efektler yerinde değil render kötü montaj kötü... bırak bu işi derslerine bak Big Grin DOST
(04-14-2012 11:09 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]çok.. çok... kötü Sad efektler yerinde değil render kötü montaj kötü... bırak bu işi derslerine bak Big Grin DOST
Big GrinBig GrinBig Grin Tongue
Müzik değişmiş kenk, bu video üstünde farklı bir müzikle vardı bir montaj Big Grin Yenilik yoksa ban.gif
(04-14-2012 11:43 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Müzik değişmiş kenk, bu video üstünde farklı bir müzikle vardı bir montaj Big Grin Yenilik yoksa ban.gif

fraglar tanıdık gelebilir can'cım Big Grin ama edit benimmm senden bunu değerlendirmeni istiyorumm Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler