Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Archers W.s karma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 4fwn3.jpg]

[Resim: 4fwp8.jpg]

W.slerimiz Biri Yenilgi Biri Galibiyetle Bitti diger clanlar gibi sadece iyi yönümüzü paylaşmıyoruz amaç sonuna kadar çarpışıp zevk almaktır

Bugün Bizim Clan 12 Kişi Ve +18 Yaş Üstüdür T.w vermekte sıkıntı yoktur...

Bugün 3 clanla maç attık 1 i gözüme battı ve Big Grin t.w vermek clanca yasakmış.

Emir varmış İşte bu oynu oynayan cok arkadaş var t.w den neler olup olmayacagını bilende yok çarım soyuldu lafları boştur. Bu Yüzden Crew Clanına Gülesim Geldi Ama Yenmelerinde Fark Atamadılar Bu Bana Yetti Teşekkürler...

Buyrun Herşey Açık Forum yetkilileri ve takipcilerine teşekkürler

[Resim: 4fwtj.jpg]
Dostum Eskiyi Bir Köşeye Bırakıp Ciddi Bir Konuşma Yapalım ;

Tw'den Char Soyulması Belki Onun Korkaklığını İfade Ediyor Olabilir Sana Ama (Amacım Onu Savunmak Değil.) TeamViewer Gibi Bir Program Bilgisayarı İyi Bilen Bir Programcı İçin Çok Güzel Bir Server Olabilir Ve Herkezin Düşüncesi Şu ' Ben Kabul Etmedikçe Hiçbirşey Yapılamaz ' ! Hayır Bu Yanlış m045.gif TeamViewer ile O kadar "Mükemmel" Şeyler Yapılabilinirki Aklın Hayalin Almaz Neyse Güzel Maç Olmuş Tebrik Ediyorum.
yorumun için teşekkürler ama o dedigin sadece masa üstü baglantısıyla kısıtlıysa hiç birşey olmz bizde az cok anlıyoruz merak etme teşekkürler
TV'de iken cok rahat bir sekilde scammlenirsiniz Smile ruhunuz bile duymaz , birkere basıma gelmisti farkedene kadar email vb seylerimi calmıslardı.
herşeyy vermesini bilen ve almasını bilenlede bitiyor kısaca Smile önlemler her zaman iyidir Smile ilginiz için teşekkürler ben cok rahat t.w verdim bu oynu oynadıgımdan beri hiç bir sorun yaşamadım nedense....
dün ss attığım redrose59 burda Smile
Referans Adresler