Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Wr-Stats Overclock Listesi!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Adamlar overclock yapan oyuncuları toplamıslar Smile

http://warrock-stats.com/index.php?site=ovcplayers
Bu dalga yeni çıkmış galiba ?
Tr olmayacak Sad
Bu overclock duydum cok banada dediler ama Nedir bu Hile gibi birşeymi veya oyunu ne Yapıyor İşlemci Overclock biliyorum ama warrock'ta Overclock ilk defa duydum bunu yapanların avantajı nedir ?
Bu oyunu eşit şartlarda oynamadıktan sonra ne anlamı kalıyor adam vurmanın/vurulmanın.Overclocktan ban olayı gelirse şaşırmasın kimse daha önce uyarı yapmıştı gamersfist.
Bu olay gerçekten doğru ise ki zannetmiyorum doğru diyelim tr serverı konfeksiyoncu demekki : =)
Hatta recme overlok hepsini tr serverı yapıyor Big Grin
Şunu anlıyorum ki: Gamersfirst bizim sistem dosyalarımıza çok rahat ulaşabilir.
Tehlikenin farkında mısınız ?
ben zorunlu gpu overclock yaptım.o zaman benimde olmam lazım bu listede.benim bildiğim o.c yapmak wr da mermilerin daha hızlı işlemesine vs neden oluyor.
(04-12-2012 08:14 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Şunu anlıyorum ki: Gamersfirst bizim sistem dosyalarımıza çok rahat ulaşabilir.

Tam olarak öyle degilde bende anlamadım. Gecen UO oynarken Gordon geldi bizim odaya bakıyomus biranda birinin overclock oldugunu söyledi ve attı odadan yada serverdan düsürdü o kadarını bilmiyorum.Ama admin oynarken hemen anlıyor öyle bisey varsa.
(04-12-2012 08:24 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(04-12-2012 08:14 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Şunu anlıyorum ki: Gamersfirst bizim sistem dosyalarımıza çok rahat ulaşabilir.

Tam olarak öyle degilde bende anlamadım. Gecen UO oynarken Gordon geldi bizim odaya bakıyomus biranda birinin overclock oldugunu söyledi ve attı odadan yada serverdan düsürdü o kadarını bilmiyorum.Ama admin oynarken hemen anlıyor öyle bisey varsa.

ne şimdi bi oyun için overclock zevkimdende mi vazgeçicem ben ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler