04-11-2012, 09:41 PM
Beyler öncelikle bu forum takımı arasında alınmış bir karar yada takım adına yapılan bir uyarı değildir... Bu tamamen benim kendi kişisel görüşlerimi ve uyarılarımı içeren bir konudur... Ben takım tutmuyorum yıllardır... Taraftarlığın ne demek olduğunu bilmiyorum demek değil bu... Ama bazılarınız bunu özellikle son günlerde çok çok abartmaya başladı... Gereksiz yere diğer takımların taraftarları,yöneticileri,oyuncuları ile göz göre göre tartışma çıkartacak şekilde konular açıp forum düzenini ve huzurunu bozan arkadaşlara uyarı puanı vereceğim... Bunu buradan duyuruyorumki yarın kimse bana bilmiyordum etmiyordum diye itirazda bulunup uyarının kaldırılması için diğer forum takımı üyelerine başvurmasın diye... Bu forumdaki çoğu kişi belli bir yaş sınırının üzerinde... Davranışlarımız yaşlarımıza göre şekillensin lütfen...
Aşırı +18 muhabbetler konusundada durum aynıdır... Sansür yoluyla gizlemekte bir çözüm ama az önceki çöpe attığım M.K arkadaşımızın açtığı konu gibi konuların ucu iyice açılmaya başladı... Tamam bizde kullanıyoruz bazen argo ve küfür bizde paylaşıyoruz +18 içerikli fotoğraf (sansürleyerek) ama belli sınırlar içerisinde kalmamız gerek...
Her ne kadar çatlak sesler çıkacak olsada ben görüşümü ve uyarımı buradan ilettim... İyi geceler WTR... Saygılar
Aşırı +18 muhabbetler konusundada durum aynıdır... Sansür yoluyla gizlemekte bir çözüm ama az önceki çöpe attığım M.K arkadaşımızın açtığı konu gibi konuların ucu iyice açılmaya başladı... Tamam bizde kullanıyoruz bazen argo ve küfür bizde paylaşıyoruz +18 içerikli fotoğraf (sansürleyerek) ama belli sınırlar içerisinde kalmamız gerek...
Her ne kadar çatlak sesler çıkacak olsada ben görüşümü ve uyarımı buradan ilettim... İyi geceler WTR... Saygılar

. . .