Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Edebiyat...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler bugün elime yarın olacağım edebiyat sınavının bi kopyası geçti. İlk sınav 60 tı bundanda çakılmasın diye 90 alsam fena olmaz fakat bi soru var hoca tamamen sınıfta 5 alan çıkmasın diye koymuş 20 puanlık en son okuduğunuz kitabın konusunu yorumlayınız diye.Soru şöyle:

100 Temel Eser arasında yer alan en son okuduğunuz eserin adını ve yazarını yazınız; konu içeriğini yorumlayınız.

Bana öyle bir özet yapınki hoca mal gibi kalsın puan kıramasın Yardımlarınızı bekliyorum Smile
İnternetten baksana kitap özetlerine
temayı yorumla demiş kitabın adı ney?
şakirt mod on
yaptığın büyük günah sevgili din kardeşim.
şakirt mod off.
Meteeee absürt cevap yazma Smile

Birader internettende bakıyorum fakat özetler çok uzun uygun birşey bulursam onu alıcam burdan bişey çıkarsa onu yazarım.
kitapların arkasında özeti var zatn bir oku anlarsn
100 temelin hiç birini de okumadığım için pas geçiyorum soruyu Big Grin
Ama tavsiyem: yazar adı ve eser adını düzgün yazıp, özet olarak gerçekleri yazdıktan sonra cümlelerinin son paragrafını da kendi yorumunu katarak bitirirsen hojan çakmaz.

Örnek: Kedinin 3 erkek ile imtihanı
Özet: işte fasa füso falan filan cart curt........
(Senin kısmın) Kedi en son dayanamayıp pes etti ve bu beni yürekten vurdu. Kedinin gözlerindeki yaşlar bi an hayalimde canlanıp, beni duygu seline sürükledi ve kedi en sonunda mutluluğa kavuşup Başbakan'ın söylediği sözü harfiyen yerine getirdi: "Herkes 3 çocuk yapacak." ve bunu yerine getirdi. Kedi şimdi çok mutlu ve bu da beni sevindirdi vesselam.
Yapamayacağına inanıyorsan 90 alacağına 80 al ortalamada 5 puan oynar ölmezsin.
Beyler yardımlarınız için sağolun zaten internetten araştırıyordum öylesine burdada konu açayım dedim cevabımı buldum herkese teşekkürler

Mete yeni konuma bak. Smile
elinde kitap varsa arkasından bak ezberle Big Grin
Referans Adresler