Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: mdessas hack diyenler okusun!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ben warrocktaki mdessas nickli oyuncuyum. oyunda hicbirzaman hack acmadım, yaklasık 2 senedir oynuyorum. Charı kardesımle beraber kasıyoruz. babanım ameliyat olması gerektı ve hastaneye gittik, 3 gündür pc yüzü gördügüm yok hastanede refakatçılık yaptım. kardesımde bunu fırsat bilip yoklugumda hack programı indirmiş (o hep merak ederdi zaten böle sahtekarlık işlerine). "mcroque" dıe yenı bi char acmış ve hacki onda kullanmış, ve hackle oynarken küfür edenlerın ss sını alıp benim forumdaki üyeligimle foruma koymus.
Koydugu ss den wall oldugu gözüküyor. Ssde ssyi cekenin mcroque olduguda gözüküyor. İş benim başıma patladı. 3 gün evden ayrıldık neler olmuş. Charımın adı hackere cıkmış.
Hacklere kızdıgım için estergon clanından kendim çıktım. İsyeyen oyunda womcastlee ye pm atıp sorabilir beni.
0ooo0ooo0o (burak) benim hackerlere ne kadar kızdıgımı bilir.
hala hackle oynadıgımı düşünüyorsanız bunlarda 2 ay önce oyundan çektigim videolarım nasıl oynadıgımı buyrun izleyin.

http://www.izlesene.com/splash.php?url=/...in/1488310

http://www.izlesene.com/video/oyun-warrock/1495428

http://www.youtube.com/watch?v=o3SSRG2Onf8

alttaki ss de mcroque nicklı oyuncunun "yazılarda sizi foruma koymayanın" yazdıgı gözukuyor. yani hack benim charımda açılmamış.
fakat benım pc'mde kardesim açmıs ve foruma benim üyeligimle koymuş.
(şimdi napayım ben.. atsan atamassın satsan satamassın böyle kardeşi.
Benim 2 senedir ugrastıgım oyundakı itibarımı 2 günde yerin dibine geçirmiş.)
lütfen yorum yapın.
oyunda beni tanıyan ne kadar kişi varsa yorumlarını bekliyorum.
Eger hack olarak hatırlanacaksam oyunu bırakacagım.

TaTy

Hesabiniza sahip cikin bosuna dememisler babanin ogluna bile guvenme diye.
Kim hack yaparsa ve bu kanitlanirsa forumdan banlanir ve gamerfirste bildirilir.
Tamamdır, siz hacker değilseniz sorun yok.
Hesabınızın banı açılır, öyle düşünüyorum. Kardeşinizide uyarın, hacker yapmaya kalkışmasın bir daha. Smile
En azından Ana Bacı Düz gidip küfür etme..
(02-26-2010 12:24 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Tamamdır, siz hacker değilseniz sorun yok.
Hesabınızın banı açılır, öyle düşünüyorum. Kardeşinizide uyarın, hacker yapmaya kalkışmasın bir daha. Smile

Hacker yapılmaz hack yapılır.Hack yapan oyunculara hacker denir.Ayrıca konu hakkında yorum yapmıyacağım.Zamanla oyun da görürsem seni ona göre yorum yaparım.
kardeşim size küfür ettiyse, onun adına sizden özür diliyorum. Zaten kpss çalısıyorum son 1 haftadır dogru düzgün oyun oynadıgım yok, en fazla günde 1 saat.
(02-26-2010 01:06 PM)quanszpard Yazılan: [ -> ]
(02-26-2010 12:24 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Tamamdır, siz hacker değilseniz sorun yok.

Hacker yapılmaz hack yapılır.Hack yapan oyunculara hacker denir.Ayrıca konu hakkında yorum yapmıyacağım.Zamanla oyun da görürsem seni ona göre yorum yaparım.

Ben bu oyunumuzdaki "hacker" denilen kişilere hileci diyeceğim bundan sonra. Oyunumuzdaki "hacker"lar lamerdan başka bir şey değil (:
ufuk abiye katılıyorum

SametKARA

Kardeşin Seni Yakmış Kardeşinin Cezasını Kendin Kes.
Hacke ne gerek duyarlar anlamam...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler