Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock için gereken parça
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler ne yaptıysam bu kasmayı azaltamadım.Warrockda en çok yük binen parça hangisi. Ben ekran kartı almayı düşünyorum acaba paydası olurmu.
Sen ilk önce pc özelliklerini yaz ona göre bakalım ayrıca lag sorunun varsa modem den kaynaklıdır
Amd phenom
4 ram,
1 ekran kartı
Daha ayrıntılı şekilde yazarsan eminim daha fazla yardım alırsın
Amd Phenom 9600 Quad-core (4cpu) 2.3 ghz
4 gb ram dd2
Nvidia geforce 9500 gt
1 gb 128 dd2
İşlemci hızın düşük. Ekran kartı iyi ram iyi.
Win7-32Bit kullanıyorsan bunu indir
XP kullanıyorsan bunu indir
Win7-64Bit kullanıyorsan bunu indir
Oyun sırasında explorer(safari,opera,ffox,chrome,ie) açma.
ve Haftalık disk birleştiricini yap.
(04-11-2012 02:38 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]İşlemci hızın düşük. Ekran kartı iyi ram iyi.

İşlemcisi düşükse oyun harici başka bir şey açmasın yeter. Diğer özellikler eksiği tamamlar.

+++ Oyun içerisinde sadece ışık/gölge özelliğini aç. Kan efekti, decolayer vs. özelliklerini kapa onlar fasa füso ^^
Harita modelleri orta yap, dokuları düşük, efekt düşük, gölge yüksek yap. Gölgeye yönelik oyna Big Grin
Efekt kısmında su, ışık ve yağmur efektini komple kapat. Misal: Su özelliğini açarsan eğer, mariende bile oynasan bu etki yapar.(Test ettim.)
Ekran kartı driverleri güncel aklıma bişey gelmiyor başka düşük ayarlarda bile kasıyor.
(04-11-2012 02:39 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Win7-32Bit kullanıyorsan bunu indir
XP kullanıyorsan bunu indir
Win7-64Bit kullanıyorsan bunu indir
Oyun sırasında explorer(safari,opera,ffox,chrome,ie) açma.
ve Haftalık disk birleştiricini yap.
(04-11-2012 02:38 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]İşlemci hızın düşük. Ekran kartı iyi ram iyi.

İşlemcisi düşükse oyun harici başka bir şey açmasın yeter. Diğer özellikler eksiği tamamlar.

+++ Oyun içerisinde sadece ışık/gölge özelliğini aç. Kan efekti, decolayer vs. özelliklerini kapa onlar fasa füso ^^
Harita modelleri orta yap, dokuları düşük, efekt düşük, gölge yüksek yap. Gölgeye yönelik oyna Big Grin
Efekt kısmında su, ışık ve yağmur efektini komple kapat. Misal: Su özelliğini açarsan eğer, mariende bile oynasan bu etki yapar.(Test ettim.)
Onlar yapıldı fayda yok.
Ekran kartı değiştir.İşlemci hızında problem yok tek çekirdek olsa o hız problem ama 4 çekirdek.Ramlerin fena değil.ekran kartını alırsan sonrasında kasma devam ediyorsa işlemci hızını artırırsın dengeler.
(04-11-2012 03:37 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Ekran kartı değiştir.İşlemci hızında problem yok tek çekirdek olsa o hız problem ama 4 çekirdek.Ramlerin fena değil.ekran kartını alırsan sonrasında kasma devam ediyorsa işlemci hızını artırırsın dengeler.

İşlemci hızını arttırma derken o.c demek istiyosun?
Referans Adresler