Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sabri Pişmanlıktır...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

"Futbola tepki olarak doğdu. Normal futbolcudan 4 kat daha şanssız."

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Ya valla bıktım su sabri meselesinden bu nedir sabri pişmanlıktır adamı neden asalıyorsunuz siz olsaydınız ne yapabilirdinz orada daima Asalanıyor bu adam daha neden wolfsburg a gitmesin ayıp yaptıgınz pes yani
hala sabri hakkında böyle aptalca videolar resimler koyuluyosa pes yani resmen aptallık Big Grin
Sabrinin Şutları Kötü Olabilir Buda Size Koyabilir
(04-10-2012 11:05 PM)ambitious Yazılan: [ -> ]Ya valla bıktım su sabri meselesinden bu nedir sabri pişmanlıktır adamı neden asalıyorsunuz siz olsaydınız ne yapabilirdinz orada daima Asalanıyor bu adam daha neden wolfsburg a gitmesin ayıp yaptıgınz pes yani

Adamda bizim yorumlarımızı okuyup okuyup kahroluyor zaten Big Grin...

Dostum biraz gülmenin nesi sakıncalı bir dünya ünlü tiye alınıyor zaten...
(04-11-2012 10:21 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]

Fatih Hoca iyi sövmüş ahsudhal skdhalhdsadkjh hiç güleceğim yoktu ya Big Grin
bu topu bulamamışlar hala Big Grin
Tamam kotu vurabilir ama bu kadar uzatılması gıcık bir nokta guiza bundan daha beterdi noldu uzatılmadı bu sabri meselesini niye uzatıyorsunz = onu anlamadm
(04-11-2012 01:12 PM)ambitious Yazılan: [ -> ]Tamam kotu vurabilir ama bu kadar uzatılması gıcık bir nokta guiza bundan daha beterdi noldu uzatılmadı bu sabri meselesini niye uzatıyorsunz = onu anlamadm

Sabri artık bir idol Big Grin...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler