Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [ANKET]Sizce Daum Gönderilmeli - mi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar son 6 maç ' ında 1 galibiyet bile alamadı fenerbahçe ve bugunde süper maç oynayan ilk yarısını fenerbahçe (Radyo'da öyledi .d) 2.yarıdada DAUM mal'ının Defans yaptırması sonucu UEFA'danda elenen fenerbahçe de

Sizde Daum Gönderilmeli mi ve Yerine YIlmaz Vural getirilmeli mi ?

-Yok Hayır Daum iyi
-Daum Gönderilmeli
-Daum Gönderilip Yılmaz Vural getirilmeli..

TaTy

Bence o küçük emrah'ı gönderseler yeter. Daumu gönderirse 1-2 bilemedin 3 sene sonra yine çağıracak Fenerbahçe. Smile
Yılmaz Vural ?
Sadece gülüyorum . Daumu göndereceksen yerine ertuğrul sağlam şenol güneş gibi türk alacaksın .
Yılmaz Vural gibi sahtekar değil .
Sırf milli takıma alınmak için Trabzonspor'a attığı iftiraları okuyorum . Hepsi asılsız çıkınca kulağıma öyle geldi diyebilecek kadar seviyesiz biri .

Futbolcusuna tekme tokat giren birini Fenerbahçeye alırsan bu takıma nasıl yıldız futbolcu getireceksin ?
Milli takıma alırsan nasıl söz sahibi , diğer ülkeler tarafından saygıdeğer olacaksın ?
artur zigo gelmeli bence :/ en iyi zaman onun zamınıydı -Semih -Selçuk -Blica gönderilmeli artık çift forvet anlayışına geçilmeli ve Mehmet Aurelio geri getirlmeli

SametKARA

En Kısa Zamanda Gönderilmeli Tuttuğum Takım'dan Soğumaya Başladım Fanatikliğimi Kaybediyorum Resmen..Eskiden FENERBAHÇEYE Laf Yapanla Kavga Etme Pozisyonuna Gelirdim Şimdi Banane Lan Diyorum
(02-26-2010 01:36 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]En Kısa Zamanda Gönderilmeli Tuttuğum Takım'dan Soğumaya Başladım Fanatikliğimi Kaybediyorum Resmen..Eskiden FENERBAHÇEYE Laf Yapanla Kavga Etme Pozisyonuna Gelirdim Şimdi Banane Lan Diyorum

Aynen reis

Haa Serhan Bilica iyi oyuncu ama Risk alıyor defans'da iken..
gönderilmeli ve yerine yılmaz vural getirilmeli
(02-26-2010 02:05 AM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]
(02-26-2010 01:36 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]En Kısa Zamanda Gönderilmeli Tuttuğum Takım'dan Soğumaya Başladım Fanatikliğimi Kaybediyorum Resmen..Eskiden FENERBAHÇEYE Laf Yapanla Kavga Etme Pozisyonuna Gelirdim Şimdi Banane Lan Diyorum

Aynen reis

Haa Serhan Bilica iyi oyuncu ama Risk alıyor defans'da iken..

Bliciada gitsin adam kendinden geçti Fenerbahçenin futbolcusu değil o adam Bekir ilk defa Avrupa baçında oynadı daha iyidi ondan
Fenerde yenildi haa vaybee =(
Gönderilmeli.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler