Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Merhaba :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Herkeze merhaba,

Ben forumda yeniyim.Burayı kendim buldum ve birkaç konu inceledim ve beğendim.Neyse kendimi tanıtıyım:

Adım : Can
Yaşım : 17
Yer : İstanbul
Ülke : Türkiye
Kıta : Avrupa
Gezegen : Dünya
Uzay : Güneş sistemi

Buda ilk esprim olsun Smile Espri ve şaka yapmayı severim yani.Neyse bana forumu tanıtıcak ve işleyişin nasıl yürüdüğünü öğreticek birini bekliyorum.Unutmadan :

Selamün Aleyküm beyfendi
Hoşgeldin, ilerde sağda wc falan var işte. Aklına takılan şey varsa sorabilirsin.
(04-10-2012 06:26 PM)İnanç M. Yazılan: [ -> ]Hoşgeldin, ilerde sağda wc falan var işte. Aklına takılan şey varsa sorabilirsin.

Bu daha iyiydi Big Grin ... Neyse A.s. hoşgeldin Smile
Güneş sistemi mi? En son geçen yaz tatile gitmiştim oralara.
Forum işleyişi basit yorum yazarsın ve biter.
-Hoşgeldin Smile
Sarı yazılı adamlar Forumda Sapık seçildiler sana Gel buraya Kod vercez gel Beleş gazoz felan Teklif ederlerse reddet Smile
(04-10-2012 06:40 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Sarı yazılı adamlar Forumda Sapık seçildiler sana Gel buraya Kod vercez gel Beleş gazoz felan Teklif ederlerse reddet Smile

Bilgilendirme için teşekkürler Smile
Hosgeldin - iyi forumlar!
(04-10-2012 06:40 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Sarı yazılı adamlar Forumda Sapık seçildiler sana Gel buraya Kod vercez gel Beleş gazoz felan Teklif ederlerse reddet Smile

Bu baya iyiydi. Big Grin Big Grin Bu arada hoş geldin.
Forumda işleyiş serttir, herhangi bir artistik yapman durumunda evine adamlarımızdan birini gönderiyoruz ve icabına bakılıyor. Öncelikle üye olma ücreti olarak 10 tllik turkcell kontör ve 1 aylık xm8 kodu veriyorsunuz, yoooooooh ben vermem diyorsan ezik üye grubuna dahil ediliyorsunuz ve cemaat olarak tepene biniyoruz. Ancak mesaj sayın 50 yi geçince üyeler arasında yapılan özel bir çekilişle ücretsiz brazzers üyeliği veriyoruz, işte bu sitede düzen böyle. Avustralya sınır güvenliği gibiyiz.
(04-10-2012 07:06 PM)Star Yazılan: [ -> ]Forumda işleyiş serttir, herhangi bir artistik yapman durumunda evine adamlarımızdan birini gönderiyoruz ve icabına bakılıyor. Öncelikle üye olma ücreti olarak 10 tllik turkcell kontör ve 1 aylık xm8 kodu veriyorsunuz, yoooooooh ben vermem diyorsan ezik üye grubuna dahil ediliyorsunuz ve cemaat olarak tepene biniyoruz. Ancak mesaj sayın 50 yi geçince üyeler arasında yapılan özel bir çekilişle ücretsiz brazzers üyeliği veriyoruz, işte bu sitede düzen böyle. Avustralya sınır güvenliği gibiyiz.

Ege bu sır'dı yaptıgın ayıp forumun sırlarını açığa cıkarıyorsun .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler