Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 1 chara kaç retail
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar gamersfirst tarafından satılan sınırsız gün retailler hala satılıksa bir chara mesela medice kac tane retail cekeilirim (sınırsız gun olandan)
Medic'e retail yok şuan. Bir ara tmp9 retail gelmişti oda kalktı,satılmıyor artık.
Sınırsız gün olandan retail Big Grin Bildiğim kadarıyla retail zaten süresiz oluyor Smile Soruna gelince ; istediğin kadar retail alabilirsin. Fakat örneğin medic'e 2 retail aldıysan aynı anda ikisini de kullanamazsın. Siteden değiştirebilirsin aldıklarını.

Bu arada Şafak abi imzanda ki hatun kim Big Grin
8. slot ne kadar retail varsa çekersin ama aynı anda kullanamazsın.Gamefirst sitesinden aktive etmen lazım.
(04-10-2012 05:01 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Bu arada Şafak abi imzanda ki hatun kim Big Grin

Benimde aklıma takıldı Big Grin
(04-10-2012 06:19 PM)İnanç M. Yazılan: [ -> ]
(04-10-2012 05:01 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Bu arada Şafak abi imzanda ki hatun kim Big Grin

Hatunun kim olduğunu bende bilmiyorum. Smile Akşam bi' caps sayfasında dolaşırken gördüm. Mimikleri hoşuma gittiği için koydum.
Retaili napcan AYnı silahtan bıkarsın ^^
(04-10-2012 06:28 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]
(04-10-2012 06:19 PM)İnanç M. Yazılan: [ -> ]

Hatunun kim olduğunu bende bilmiyorum. Smile Akşam bi' caps sayfasında dolaşırken gördüm. Mimikleri hoşuma gittiği için koydum.

defolu bu hatun Smile:)seni kandırmıslar dosum fabrikadan özürlü cıkmıs bu ^^
Referans Adresler