Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yabancılar Sayemizde Warface' Rusyayı İngilizce Oynuyor :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba Arkadaşlar 2 3 gündür GFACE de birlink Dolaşıyordu. Oyunu İngilizce Yapmak Adına.
Bir İnceleyeyim Dedim Smile

Rar'ı İndirdim Rar'ın Adı Normalde Localized.rar dı Tarafımca Upload Ettiğim Smile
Elemanlar SS Ler İle Anlatmışlar Forumlarında Smile
Kendi Konumu Açtiğim Tarih Smile 04.04.2012 23:23
Yabancıların Konuyu Açtiği Tarih Smile 06.04.2012

Rar'ın İçeriği Dikkatimi Çekti Smile
BUDA SS:
[Resim: Tg8ZR.png]

Rusca.pak ve Russian.pak var Rusca yi ben Rusça diye Koyucaktim Rusca Yapmiştik bu Kadarda Tesadüf Olamaz zati Smile

Olsun ama Kendileri Yapmiş Gibi Göstermeselerdi İyi Olurdu Konunun Linki Smile : http://www.xboxmb.com/forum/10-general-d...glish.html
Eskiler Tanır, Yeniler örnek alır Big Grin Big Grin
(04-10-2012 04:58 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Eskiler Tanır, Yeniler örnek alır Big Grin Big Grin

+1 Big Grin
İnsan azıcık dosyaları araştırsa hemen bulur yani sırf sen buldun diye hiç kimse bulamaz mı sanıyorsun ?

Azıcık alçak gönüllü olmayı dene, Yaptıklarını milletin gözüne gözüne sokma.
(04-10-2012 07:15 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]İnsan azıcık dosyaları araştırsa hemen bulur yani sırf sen buldun diye hiç kimse bulamaz mı sanıyorsun ?

Bu adamda bu problem gerçektende fazlasıyla var...
(04-10-2012 07:15 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]İnsan azıcık dosyaları araştırsa hemen bulur yani sırf sen buldun diye hiç kimse bulamaz mı sanıyorsun ?

Bay Çokbilmiş Konuştu. Ozaman Araştırıp Bulsalardı. Daha Doğrusu Closed Betada iken Yedek Alsalardı. LOL

EDİT: ÇALMASALAR İDİ. En azından Alıntıdır Yazsalardı.
Referans Adresler