Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu Nickleri Tanıyanlar ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
th3reisss
l3esiikt4s
l3ysn1per
turklead
viplion

Arkadaşlar bu nicklerin sahiplerini tanıyanlar, bana ulaşmalarını söyleyebilirler mi ?
viplion Mert diye biliyorum..
turklead = Adem
Bana özel mesajdan iletişim kursunlar, eğer tanıyorsanız söyleyin lütfen.
Bun ların altakı 3 u hack kaan abı napacan sen bunları..

Ve ayrıcada :

Gecmiş, Gelecek, Kandil, Ramazan, Kurban, Yeniyıl, 23 Nisan, 19 Mayıs, 29 Ekim, 3 Ocak, 5 Ocak, 1 Mayıs, Doğum Günü, Sevgililer Günü, Evlilik Yıldönümü, Çorumun Kurtuluşu, Hatayın Kabulü, Malatyanın Kaysı Festıvali Ve Ne Kadar Önemli Gününüz Varsa Şimdiden Kutlu Olsun... Sonradan.. Wayy efendim.. Kutlamadın.. Way efendim.. Aramadın.. Sormadın.. Olmasın. Tamam mı..? Kandiliniz Mubarek Olsun...
(02-26-2010 02:10 AM)deatlyyy Yazılan: [ -> ]Bun ların altakı 3 u hack kaan abı napacan sen bunları..

profil bilgilerini doğru gir, clanın yok ise yoktur adımızı yazma yada ben değiştireceğim..
Turklead - Adem
Viplion - Mert

Deatly, sen alttaki 3 oyuncuya hacker demişsin, bilip bilmeden konuşma.
O oyuncuları çok iyi tanıyorum, hack kullanacak insan değiller.
Aynen nereden çıkardın hack olduklarını ? Delil olmadan kimseye iftira atamazsın bu bir , ikincisi bu adamlar hack kullanmaz !! m045.gif m045.gif
(02-26-2010 10:53 AM)TrL1b3rty - Ege Yazılan: [ -> ]Aynen nereden çıkardın hack olduklarını ? Delil olmadan kimseye iftira atamazsın bu bir , ikincisi bu adamlar hack kullanmaz !! m045.gif m045.gif

Delil olmadan kimseye iftira atamazsına inanıyorumda ben artık bu adamların yada birbaşkalarının hack kullanmayacağına inanmıyorum tanıdıklarım bile hack açmaya basladı artık kimseye inanamıyorum
TekTabanc44 Yazılan:Delil olmadan kimseye iftira atamazsına inanıyorumda ben artık bu adamların yada birbaşkalarının hack kullanmayacağına inanmıyorum tanıdıklarım bile hack açmaya basladı artık kimseye inanamıyorum

Haklısın (:
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler