Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şafak, seni bekliyorum birader
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Bana gelin beleşe ayran içerik sınırsız.
Mekanlara para vermek yerine eve çips, kola falan alırık. Kolalı ayran fena oluyor, e tabi sonucu da fena oluyor Big Grin

Yada şalgam + kola yapalım ve içimizi kötülüklerden arınalım.
(04-10-2012 10:51 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bana gelin beleşe ayran içerik sınırsız.
Mekanlara para vermek yerine eve çips, kola falan alırık. Kolalı ayran fena oluyor, e tabi sonucu da fena oluyor Big Grin

Kayış kopmuş Big Grin
(04-10-2012 10:08 AM)antu Yazılan: [ -> ]Benim düğün dönüm noktası desene Big Grin

Bizim için dönüm noktası da,senin için ölüm noktası olacak canım. Smile Boş ver lan evlenme.
(04-10-2012 11:15 AM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]
(04-10-2012 10:08 AM)antu Yazılan: [ -> ]Benim düğün dönüm noktası desene Big Grin

Bizim için dönüm noktası da,senin için ölüm noktası olacak canım. Smile Boş ver lan evlenme.

Olum o laptopu istiyorum lan Big GrinBig GrinBig Grin
Alın size hayatını bir leptop için karartan adam. KEŞŞŞŞ
(04-10-2012 11:32 AM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Alın size hayatını bir leptop için karartan adam. KEŞŞŞŞ

O ev için ne kadar para harcadım len senin haberin var mı? Big Grin
(04-10-2012 11:51 AM)antu Yazılan: [ -> ]
(04-10-2012 11:32 AM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Alın size hayatını bir leptop için karartan adam. KEŞŞŞŞ

O ev için ne kadar para harcadım len senin haberin var mı?

1 laptop kadar harcadım deme sakın. Üzülürüm,üzülürüm,ağlarım.
Uğur. Be ve me yi hazırla : ) havalar iyi zamanında hemen kaçıyoruz direksiyona geçmem haberin olsun yeni Raki içmem tekir dağ 02 olucak ona göre şafak bir kuruşta cebimden para dökmem yeter beni yoldunuz : )
(04-10-2012 12:09 PM)HakanKosovalı Yazılan: [ -> ]Uğur Be ve me yi hazırla : ) havalar iyi zamanında hemen kaçıyoruz direksiyona geçmem haberin olsun yeni Raki içmem tekir dağ 02 olucak ona göre şafak bir kuruşta cebimden para dökmem yeter hem beni yoldunuz : )

Abi olmak zor iş tabi Big Grin
(04-10-2012 10:59 AM)antu Yazılan: [ -> ]
(04-10-2012 10:51 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bana gelin beleşe ayran içerik sınırsız.

Kayış kopmuş Big Grin

Big Grin Ama 2. seçeneği öneririm DOST
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler