Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Birazda Oyun Oynayalım!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet arkadaşlar burda acepella yapıcaz sırayla mesela ben şimdi bi söz yazıcam benden sonra yorum yapıcak kişi benimkinin devamını yazıcak öyle öyle devam edicez..Ben yazıyorum:

Bana yürüyerek gelsen deşçek ileri doğru gitsen boş içi gerçek masaldan kaçtım bence bileti kesçek
Benim bildiğim kadarıyla a capella sadece vokal ile yapılan melodiler ve müziklerdir.Yani,ne demek istediğinizi anlayamadım?

Smile
ya benim yazdığım sözün devamını getiricez sade müzik çıkıcak ortaya kafiyeli
Seninle özel görüşelim istersen ? Smile
Acapella'nın ne olduğunu bilmiyorsun zannedersem.

Acapella, sesin kendisidir. Yani çıplak sestir.
Buna stüdyo kayıtlarında "Vokal" deriz.

Senin demek istediğin şey'e "FreeStyle" denir.

FreeStyle ise o an ki ruh hali içinde aklına gelenleri yazmak yada karşılıklı atışmaktır.
Örnek;

Hayattan koptuğun anda, kopar kalbinden bir parça,
Kesilirse nefesin, bil ki nefesini kesen benim!
Sığamadığın yerde, yerin darsa, yumruklarım arsa,
Anlamalısın, anlamaya çalışmalısın kâbusun benim!

Smile
(01-03-2010 10:28 PM)Slip-Up Yazılan: [ -> ]Seninle özel görüşelim istersen ? Smile

FreeStyle ise o an ki ruh hali içinde aklına gelenleri yazmak yada karşılıklı atışmaktır.
Örnek;

Smile

BU KADAR UZATACAĞINIZI BİLSEYDİM ZATEN BU KONUYU AÇMAZDIM Bİ OYUN YAPALIM DEDİM ADAMDA MOREL BIRAKMADINIZ KONU KİLİT LÜTFEN
(01-03-2010 10:33 PM)0qravex Yazılan: [ -> ]
(01-03-2010 10:28 PM)Slip-Up Yazılan: [ -> ]Seninle özel görüşelim istersen ? Smile

Örnek;

Smile

BU KADAR UZATACAĞINIZI BİLSEYDİM ZATEN BU KONUYU AÇMAZDIM Bİ OYUN YAPALIM DEDİM ADAMDA MOREL BIRAKMADINIZ KONU KİLİT LÜTFEN

Kardeşim sanırım sende benim kardeşim gibisin. Smile
Moral ile alakası yok, sadece bilgi verdim.

Sherlock

Kanadımı kırdılar uçamadım anne,savaşa soktular koşturdum.Kalbini açamayan herkesin aklına eğriyi doğruyu ben soktum.Sonbaharda dökülen yapraktım,ilkbaharda geri geldim ben.Aileme dostuma selamlar olsun gökkuşağındaki bi'rengim ben..

Yeaaaaa xD
(01-04-2010 07:51 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Kanadımı kırdılar uçamadım anne,savaşa soktular koşturdum.Kalbini açamayan herkesin aklına eğriyi doğruyu ben soktum.Sonbaharda dökülen yapraktım,ilkbaharda geri geldim ben.Aileme dostuma selamlar olsun gökkuşağındaki bi'rengim ben..

Yeaaaaa xD

kizma ama bu sözleri bi yerden hatiliyorum ben ama ismini cikartamadigim musigin Big Grin

Sherlock

(01-04-2010 03:29 PM)x6atman Yazılan: [ -> ]
(01-04-2010 07:51 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Kanadımı kırdılar uçamadım anne,savaşa soktular koşturdum.Kalbini açamayan herkesin aklına eğriyi doğruyu ben soktum.Sonbaharda dökülen yapraktım,ilkbaharda geri geldim ben.Aileme dostuma selamlar olsun gökkuşağındaki bi'rengim ben..

Yeaaaaa xD

kizma ama bu sözleri bi yerden hatiliyorum ben ama ismini cikartamadigim musigin Big Grin

Med Cezir'den bi'bölüm zaten ^^
gözünle görülmez o her yerinde darbeler eder sözlerimiz derbeder
bilinmez sorulara raplerimiz bir fener olurda kurarız hep bakir cümleler
Referans Adresler